No recordes la teua clau de signatura? Recupera-la en ruralvía

2021-05-27T13:50:50+02:00 27 de maig de 2021|Entorn digital|

Quan estigues operant amb Ruralvía, servei de Banca Digital de Caixa Popular, en funció de quina estigues fent, hauràs d’introduir la teua clau de signatura. Segur que ja t’hauràs adonat de l’important que és aquest codi de sis dígits per a poder gaudir d’una experiència completa en Ruralvía, i com és totalment necessari per a finalitzar operacions com, per exemple, contractar un producte.

La primera vegada que entres en ella podràs triar com vols que siga la teua clau de signatura. A més, si vols modificar-la perquè no recordes la que havies triat, pots fer-ho en qualsevol moment des de Ruralvía.

Verificar la teua identitat per a maximitzar la seguretat en Ruralvía

A més d’afegir la teua clau de signatura, hi haurà ocasions en què sol·licitem que verifiques la teua identitat. És una funcionalitat que hem activat en Caixa Popular per a millorar la seguretat dels nostres clients i que, a més, també han requerit des de la Unió Europea a través de la normativa PSD2.

Tots els clients de Caixa Popular han d’haver informat la seua oficina del seu número de telèfon mòbil. Gràcies a això, quan vages a realitzar unes certes operacions, com l’enviament de diners a través de Bizum, accedir a Ruralvía cada 90 dies o la consulta de moviments antics en el teu compte, per exemple, hauràs d’afegir un codi que t’enviarem de manera automàtica a través d’un SMS al teu mòbil.

Si t’abelleix gaudir de totes les funcionalitats que t’ofereix Ruralvía des del teu propi mòbil, recorda que pots descarregar-te l’app Ruralvía mòbil de manera gratuïta en iOS o en la Play Store. A quines esperes?

Deixeu un comentari

X