ODS 6: Aigua neta i sanejament. El camí cap a un món millor el 2030

2021-10-30T11:51:22+02:00 29 d'octubre de 2021|Deixant empremta, social|

Obrir l’aixeta i posar aigua en el got per beure’n és un gest comú que, moltes vegades, fem de manera instantània. No obstant això, t’has adonat de la quantitat de factors que s’esdevenen alhora? Aquesta aigua ha hagut de passar per les canonades subterrànies de la ciutat, depurant-se en un centre especialitzat, perquè siga potable i pugues gaudir-ne.

El que per a nosaltres és quotidià, per a moltes persones en el món suposa un autèntic luxe. Cada vegada hi ha més xiquets o majors que no tenen accés a plantes depuradores o a aigua potable, així que per a ells està ideat l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 6: Aigua neta i sanejament, que en línia amb l’ODS 2: Fam zero i l’ODS 3: Garantir una vida sana, pretén que tots en el món tinguem accés a béns universals.

En Caixa Popular ens hem proposat que conegues bé quina és la situació de partida i quines són les metes proposades per al 2030. La bona notícia és que tu també hi pots contribuir, amb els consells que t’ensenyarem a continuació:

 

 

Què t’han semblat les metes de l’ODS 6? Nosaltres també podem posar el nostre granet d’arena, decidint-nos per les dutxes en compte dels banys, triant electrodomèstics amb certificació energètica A i corregint les fuites d’aigua que afecten la nostra llar. A poc a poc, podrem viure en llars sostenibles en què parem atenció al consum energètic i comencem a tindre una salut financera de ferro.

 

 

Deixeu un comentari

X