Opera amb Ruralvía amb total seguretat

2021-05-11T10:42:57+02:00 11 de maig de 2021|Entorn digital|

Un dels grans avantatges de Ruralvía, a més d’oferir-te una gran comoditat per a fer totes les teues operacions estigues on estigues, és que vetla per la teua seguretat. En qualsevol moviment que faces, o quan has de fer les compres en línia, l’app et garanteix que gaudiràs d’una navegació cent per cent segura.

 

Com és possible? Això és així pel factor de doble autenticació, que et permet verificar la teua identitat perquè ningú més es faça passar per tu. És el que passa quan inicies sessió en Ruralvía després de 90 dies, o quan acabes el teu pagament en línia i necessites acostar l’empremta dactilar o la cara a la pantalla per acabar el procés. Això sí, no te’n preocupes, perquè si el teu mòbil no té sistemes biomètrics, podràs fer el mateix amb una notificació en forma d’SMS.

 

L’objectiu és que no pugues ser víctima d’un ciberdelicte ni tingues cap dubte que eres tu el que opera amb les teues pròpies dades personals. En aquesta infografia t’ensenyem per què Ruralvía et protegeix mentre fas les teues operacions:

 

Verifica_la_teua_identitat_amb_ruralvía

Com començar a gaudir de l’app de Ruralvía

En el cas que no utilitzes Ruralvía, però vulgues gaudir de totes les seues funcionalitats, només has de descarregar-te l’app Ruralvía mòbil i seguir el procés que t’apareixerà després de prémer el botó “Fes-te’n client”.

  1. En el llistat d’entitats, selecciona ‘Caixa Popular’.
  2. Completa la informació que et sol·licitem a través d’un formulari.
  3. Acosta el DNI perquè puguem veure’l per les dues cares.
  4. Respon a la videotelefonada. Així et coneixerem de primera mà!
  5. Acabaràs el procés signant els documents en línia.

També pots acostar-te a una oficina de Caixa Popular, on un professional t’atendrà perquè pugues convertir-te en client per començar a gaudir de l’app o de la seua versió web. Com veus, són tot comoditats, així que no ho dubtes més i avisa’ns.

 

Deixeu un comentari

X