• Cómo operar con Caixa Popular frente al coronavirus

Com s’ha d’operar amb Caixa Popular davant del coronavirus. #QuedatACasa

2020-03-18T13:11:45+01:00 17 de març de 2020|Els teus diners|

Caixa Popular recomana a tots clients que utilitzen els serveis de banca a distància i digital: Ruralvía, telèfon i caixers.

Davant de l’expansió tan ràpida del coronavirus entre la població, divendres passat, el Govern d’Espanya va declarar l’estat d’alarma i, un dia després, va fer públiques les mesures de compliment obligat per als ciutadans. Aquest paquet de mesures es recull en el Reial decret 463/2020, publicat en el Butlletí Oficial de l’Estat i en vigor des del diumenge 15 de març.

Mesures principals per a frenar la corba del coronavirus a Espanya

Entre les mesures, en què es detallen alguns drets i deures dels ciutadans espanyols durant els pròxims 15 dies, amb possibilitat de prolongar-se en cas de necessitat, s’especifica, per exemple, la limitació de moviment dels ciutadans, excepte per necessitat de causa major o justificada, com anar a treballar o a comprar al supermercat o a les farmàcies, i la suspensió de l’activitat educativa i comercial minorista. En aquest punt, sí que podran oferir els seus serveis els negocis que comercialitzen productes i béns de primera necessitat, com ara aliments, begudes o productes farmacèutics, i les entitats financeres, entre altres.

És a dir, els ciutadans d’Espanya només podran eixir de casa per a:

Adquirir aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

Assistir a centres, serveis i establiments sanitaris.

Desplaçar-se al lloc de treball.

Tornar al lloc de residència habitual.

Assistir i cuidar majors, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.

Desplaçar-se a entitats financeres i d’assegurances.

En aquest sentit, Caixa Popular, conscient de la importància del seu servei per a particulars i empreses, manté la seua atenció,amb l’objectiu de previndre el risc de contagi, amb mesures d’actuació molt concretes. Per exemple, recomanem a tots els nostres clients que utilitzen els serveis de banca a distància i digital:

Servei de banca en línia:

Des de l’ordinador o la tauleta: ruralvía.com

Des del mòbil a través de l’app Ruralvíamòbil

Atenció telefònica, de dilluns a dissabte, entre les 08.00 am i les 22.00 pm. Pots telefonar al número 913 346 780.

Utilitzeu la xarxa de caixers de Caixa Popular. Si ets client de Caixa Popular, et recordem que pots fer servir més de 3.000 caixers sense comissió per a la retirada d’efectiu a dèbit.

En cas de necessitar ser atés en una oficina, recordeu les mesures de prevenció prioritàries comunicades per les institucions públiques sanitàries. Principalment, mantindre una distància d’un metre,almenys, amb altres persones, i llavar-se les mans amb aigua i sabó quan s’acabe la visita.

Deixeu un comentari

X