• Ruralvía Móvil de Caixa Popular

Guia pràctica per a operar amb Caixa Popular des de Ruralvía, sense eixir de casa. #QuedatACasa

2020-04-02T10:40:00+02:00 2 d'abril de 2020|Entorn digital|

Vivim dies de confinament per a evitar l’expansió del virus COVID-19 i, per tant, els serveis de banca digital es constitueixen com a eines vitals per a fer qualsevol gestió amb la teua entitat. Des de Caixa Popular posem a la disposició dels nostres clients Ruralvía, el nostre servei de banca digital. Tant des de la pàgina web www.ruralvia.com com des de l’aplicació Ruralvía mòbil, els clients de Caixa Popular poden efectuar diferents operacions de manera còmoda, ràpida i segura.

1. Accedeix a Ruralvía, servei de banca digital de Caixa Popular

Per a accedir a Ruralvía, només has d’introduir-hi el teu usuari, el NIF/NIE i la contrasenya d’accés.

A més, tria a quina pàgina vols arribar primer de tot. Pot ser que t’interesse la ‘Posició global’, o els ‘Moviments i comptes’, la ‘Gestió de rebuts’, les ‘Transferències i traspassos’, l’Enviament de fitxers’, la ‘Bústia virtual’ o els ‘Valors’, que són les operacions principals que tenim habilitades per a arribar des del teu accés.

2. Descobreix tots els serveis de Ruralvía per als clients de Caixa Popular

 

Gràcies a Ruralvía, el servei de banca digital de Caixa Popular, els clients de l’entitat tenen disponibles els serveis i les operacions financeres següents:

 • Consultar els moviments dels productes bancaris (comptes, targetes, préstecs, valors, etc.).
 • Efectuar transferències i traspassos.
 • Pagar els rebuts, consultar-los i domiciliar-los.
 • Ajornar les compres amb targetes de crèdit.
 • Comprar i vendre valors.
 • Pagar els impostos.
 • Consultar la correspondència bancària.

3. Com es gestionen els teus comptes des de Ruralvía

Els clients de Caixa Popular poden accedir a Ruralvía i prémer la pestanya “Comptes”. Una vegada dins, en l’opció de ‘Consultes’ obtindran aquesta informació amb un sol clic:

 • Últims moviments del compte seleccionat.
 • Moviments que s’han efectuat entre dues dates.
 • Saldo del compte.
 • Dades del compte, en què s’obté informació sobre: la titularitat, el saldo disponible, la disponibilitat, la data d’obertura, el saldo mitjà interanual, la data de l’últim moviment i l’IBAN (codi necessari per a fer operacions transfrontereres).
 • Sol·licitar la descàrrega dels moviments en format norma 43.
 • Disposar a cada moment de la informació fiscal dels comptes.
 • Sol·licitar-ne un extracte històric.

Contractar un compte a través de Ruralvía també és molt senzill per als clients de Caixa Popular. Tan sols han de seleccionar l’opció ‘Contracta’ i seguir els passos que indica Ruralvía. Al cap d’uns quants minuts, el client disposarà d’un compte nou sense necessitat d’anar a l’oficina.

4. Pagaments des de Ruralvía, una funcionalitat molt útil per als clients de Caixa Popular

Gestionar els rebuts des de casa sense eixir-ne i respectant el confinament per la COVID-19 també és un procés senzill i ràpiddes de Ruralvía. A través de l’opció ‘Consulta’, pots obtindre informació sobre els rebuts domiciliats i no domiciliats. A més, pots donar l’ordre de tornar un rebut domiciliat ja carregat en el compte o, si escau, anul·lar-ne l’ordre de devolució.

Si el que vols és pagar un rebut, prem l’opció del menú ‘Pagament de rebuts’, introdueix les dades necessàries, l’emissor del rebut, la referència del pagador, la identificació del rebut i l’import, i el rebut es carregarà en el compte que hages seleccionat. A més, si vols, aquest rebut quedarà domiciliat per a facilitar-ne la gestió.

També és possible anul·lar un pagament efectuat. Només has de prémer ‘anul·lació’ i automàticament el pagament del rebut quedarà anul·lat. Per donar de baixa una domiciliació o canviar el número de compte associat, selecciona ‘Baixa de domiciliació’ o ‘Canvi de compte’.

5. Com es fan transferències i traspassos de diners entre comptes des de Ruralvía

Una altra de les operacions que pots fer amb Ruralvía és efectuar traspassos entre els teus comptes, transferències nacionals i internacionals, transferències periòdiques i d’abonament immediat, així com traspassos d’efectiu des d’una altra entitat.

6. Gestiona en Ruralvía totes les targetes de Caixa Popular

Des de la pestanya ‘Targetes’ de Ruralvía, pots consultar els moviments de les teues targetes, ajornar compres, recarregar el mòbil, triar la modalitat de pagament, etc.

7. Descarrega l’app Ruralvía mòbil

Ruralvía mòbil és l’app de Ruralvía. Si vols, totes aquestes operacions i moltes més les pots fer còmodament des de qualsevol dispositiu mòbil. Per això, has de descarregar l’app Ruralvía mòbil, disponible per a Android i iOS.

Una vegada instal·lada l’app en el dispositiu, per a utilitzar Ruralvía, has d’accedir-hi amb el teu usuari de Ruralvía, el NIF/NIE i la contrasenya.

Què es pot fer des de Ruralvía mòbil?

Ruralvía Móvil Caixa Popular

Com veus, per a fer les operacions més habituals, no cal anar a l’oficina. A través de Ruralvía pots fer-ho de manera còmoda, fàcil, ràpida i amb les màximes garanties de seguretat. Recorda que ara cal ser responsable i quedar-se a casa.

#SeguimAmbTu

Deixeu un comentari

X