• Comercio local

Organitzar i digitalitzar les vendes de la teua empresa? “Ruralvía mi Negocio” és la teua app

2021-09-24T14:31:51+02:00 24 de setembre de 2021|Els teus diners|

Paciència i planificació són dues paraules que sempre ixen a la llum en el moment d’organitzar un negoci. Per a un autònom o un empresari és vital saber com evolucionen les seues partides, com és la relació amb els seus proveïdors o si estan donant un servei òptim als seus clients. L’app Ruralvía Mi Negocio, disponible per a la seua descàrrega gratuïta en Google Play i en l’App Store, està pensada per a atendre totes les necessitats de la teua activitat.

En Caixa Popular sabem que necessites conéixer tota la informació de la teua empresa i poder portar un control immediat des del mòbil per a prendre decisions pot ser molt beneficiós per a l’evolució de les teues vendes. I per això hem dissenyat una aplicació que et permet conéixer de primera mà el balanç resumit del teu negoci, les liquidacions d’abonaments o el detall de cobrament dels TPVs dels teus establiments, la qual cosa t’ajudarà a preparar la teua estratègia de digitalització en el futur.

En aquesta gràfica et vam mostrar quins avantatges té Ruralvía Mi Negocio per a l’organització interna de la teua empresa. Tan sols necessites ser client usuari de ruralvía i comptar amb un TPV de l’entitat per a gaudir d’ella. Pren nota!

Entre les possibilitats que t’ofereix Ruralvía Mi Negocio es troba la consulta d’operacions que succeeixen en el comerç en temps real, l’evolució de vendes per dates i fins i tot un servei multidivisa que t’ajudarà a preparar un pla internacionalització per als teus productes en els mercats de destí. Una infinitat de facilitats que hem preparat perquè només hages de posar la mà en la butxaca i cuidar del teu negoci sense haver de desplaçar-te de la butaca.

 

Deixeu un comentari

X