Paga amb la teua targeta de Caixa Popular utilitzant contactless

2019-08-13T11:39:49+02:00 15 d'agost de 2019|Entorn digital|

Es coneix com a tecnologia contactless o sense contacte a l’acte de pagar sense contacte, per proximitat de la teua targeta, en els establiments que tinguen un terminal de venda o TPV preparat.

El contactless funciona a través de Near Field Communication, una tecnologia de comunicació sense fil, de curt abast i alta freqüència. Què fa NFC? Aquesta tecnologia permet l’intercanvi de dades entre dispositius que estan físicament a prop, exactament el que passa quan les targetes de crèdit o de dèbit i els terminals de venda la incorporen.

 

La teua targeta de Caixa Popular és contactless?

El més segur és que sí, però, per a confirmar-ho, fixa’t que en el costat del xip de la teua targeta figura el logo que t’hem mostrat en la imatge. A més, la teua targeta sense contacte ja ve preparada amb un xip ocult dotat amb la tecnologia NFC, que és la que permet el pagament sense contacte.

Per a comprovar si l’establiment on vols fer un pagament amb la teua targeta sense contacte està preparat, busca aquest mateix logo en el seu TPV. Si resulta que el negoci encara no està preparat per a utilitzar aquesta tecnologia, no passa res. Podràs efectuar el pagament amb la teua targeta com feies fins ara, lliscant-la per la banda o introduint-la en el datàfon.

Caixa Popular busca la màxima seguretat

El pagament sense contacte, contactless, és ràpid, còmode i segur. Ho sabem perquè la informació viatja encriptada, protegida davant de possibles operacions fraudulentes. A més, qualsevol operació l’import de la qual supere 20€, necessitarà que el client especifique el PIN de la targeta per executar el pagament.

Totes les targetes de Caixa Popular compten amb aquesta tecnologia. Els clients de la nostra entitat tenen l’opció de sol·licitar una tipologia de targeta, sempre amb contactless, per a les seues necessitats particulars: targetes de crèdit o de dèbit, targeta gasoil bonificat i prepagament, entre altres.

 

Pagament per mòbil amb Ruralvía Pay

Ets client de Caixa Popular i no coneixes la nostra app Ruralvía Pay? Descarrega-te-la ja i experimenta els avantatges de pagar les compres amb el mòbil. Recorda que tens a l’abast, també, la possibilitat d’utilitzar el servei Google Pay, per a dispositius Android, i Apple Pay per a dispositius iOS.

Gràcies a Ruralvia Pay, controlar tots els moviments de les teues targetes serà qüestió d’un clic. Igual que sol·licitar o enviar diners als teus contactes a través del servici Bizum en Ruralvía Pay.

 

Deixeu un comentari

X