Paga els regals de Nadal amb la màxima seguretat des del mòbil

2020-01-10T11:52:08+01:00 30 de desembre de 2019|Al teu costat|

Els clients de Caixa Popular disposen de totes les opcions necessàries per a poder pagar, de manera senzilla i còmoda, les compres des del mòbil. Ara, durant el període de Nadal, en què fem un nombre elevat de compres, pensem que és interessant recordar als nostres clients que poden oblidar-se dels diners en efectiu i utilitzar qualsevol dels mètodes de pagament mòbils.

Gràcies a la innovació tecnològica, els clients de Caixa Popular tenen l’opció d’afegir les seues targetes de crèdit o de dèbit al dispositiu mòbil i fer-ne els pagaments des del mateix aparell a través de Ruralvía Pay, Apple Pay o Google Pay. 

Com es pot pagar amb Ruralvía Pay

Ruralvía Pay és l’aplicació mòbil desenvolupada pel Grupo Caja Rural perquè els seus clients puguen efectuar qualsevol pagament pel mòbil, tindre un control exhaustiu de la despesa de les seues targetes i enviar i demanar diners amb Bizum, una de les funcionalitats més utilitzades pels nostres clients.

Els avantatges més destacats de Ruralvía Pay és la comoditat, la rapidesa, la seguretat, la versatilitat i, per descomptat, que es tracta d’un servei gratuït per a tots els clients de Caixa Popular.

Per a efectuar un pagament amb Ruralvía Pay només cal acostar el dispositiu mòbil al terminal de pagament, conegut com a TPV. Quan sone un so del tipus “bip”, el client ja pot donar per fet el pagament per mòbil. Quan el cost de la compra supere els 20 €, caldrà que el client afija la clau per efectuar el pagament.

Com es pot pagar amb Apple Pay

Els clients de Caixa Popular amb mòbil Apple tenen l’opció de pagar les compres des d’Apple Pay. I també si volen pagar-les amb el seu iWatch! 

El procés és molt semblant. El client ha d’incloure la seua targeta de Caixa Popular en el seu dispositiu. El client només ha d’accedir a l’app Wallet, prémer el símbol +, que hi ha a la cantonada superior dreta, i afegir-hi la informació de la targeta o, fins i tot, escanejar-la.

El procés de pagament amb Apple Pay és tan senzill com desbloquejar el dispositiu i acostar-lo al terminal contactless o sense contacte del comerç. Si el pagament s’efectua amb el rellotge d’Apple, iWatch, cal fer doble clic en el botó lateral del rellotge i acostar-lo al terminal. Un so confirmarà que la compra s’ha dut a terme amb èxit.

Com es pot pagar amb Google Pay

Google Pay és un altre mètode de pagament mòbil que tenen els clients de Caixa Popular.  Per a configurar aquest servei de Google, només cal que l’usuari es descarregue l’app i inicie sessió en el seu compte de Google. Després ha de seguir els passos per a afegir-hi el mètode de pagament. Això sí, en aquest cas és imprescindible que el dispositiu mòbil dispose de tecnologia NFC, fet comú en la majoria dels mòbils actuals.

El pagament a través de Google Pay és, també, totalment segur. A més, podràs revisar-hi els teus pagaments i gestionar el compte, tant en el lloc web com en l’app.

Targetes virtuals per a compres en línia

Caixa Popular sap que molts dels seus clients encara no se senten segurs amb el pagament mòbil i s’estimen més utilitzar targetes. Per a aquests casos, hui volem recordar-vos la utilitat de la targeta virtual per a fer compres en línia. 

La targeta virtual de Caixa Popular només es pot utilitzar per a fer pagaments en Internet i no està vinculada a cap altra targeta. D’aquesta manera, els clients eviten haver de facilitar les dades de les targetes de dèbit o de crèdit en llocs en línia, amb el risc que pot suposar efectuar operacions en pàgines no segures.   

T’agradaria tindre la teua pròpia targeta virtual de Caixa Popular? Acosta’t a la teua oficina i sol·licita’n una amb l’import que vulgues.

Deixeu un comentari

X