• familia preparándose para montar en el coche

Passaràs la ITV? Prepara’t el vehicle i no gastes diners de més

2021-06-30T09:43:14+02:00 29 de juny de 2021|A tu lado|

La Inspecció Tècnica de Vehicles o ITV és un dels tràmits que tots els conductors de vehicles han de fer segons els temps establits per la llei. La situació de la Covid-19 ha canviat els terminis, de manera que cada vegada més cotxes o motos circulen per les carreteres espanyoles sense tindre-la en regla.

És el que suggereix l’organisme regulador ACECA-ITV, que afirma que prop del 45% dels vehicles que es desplacen pel país no han passat la ITV l’últim any. La xifra és encara més preocupant quan ens adonem que en l’època prepandèmica aquesta xifra era de tot just el 20% dels vehicles.

Si vols saber si tens la ITV en regla, és millor que verifiques la data de venciment en la fitxa tècnica del vehicle, en l’adhesiu de vigència de la ITV o a través de l’app miDGT. Vols saber com passar la ITV sense que et coste un euro de més? En aquest vídeo t’expliquem com pots fer-li un repàs abans de l’esperat dia de la inspecció.

 

 

Una de les solucions que hi ha consisteix a comprar un vehicle elèctric, molt menys contaminant i més respectuós amb la natura. Molts conductors poden pensar en aquesta opció per a renovar el cotxe o la moto abans de fer la ITV, per la qual cosa és recomanable valorar totes les opcions abans de prendre una decisió definitiva.

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X