• Vender a distancia con PayGold de Caixa Popular

PayGold, servei en Caixa Popular per a impulsar les vendes dels negocis

2020-05-13T11:31:29+02:00 30 d'abril de 2020|A tu lado, Al teu costat|

Tots els negocis clients de Caixa Popular podran començar a explotar el servei PayGold per augmentar les vendes a distància.

Els negocis clients de Caixa Popular tenen la possibilitat d’oferir pagar les compres per mitjà d’un correu electrònic o un SMS. A més, amb la certesa que PayGold és un servei segur, ràpid i senzill.

Caixa Popular facilita als seus negocis clients el servei PayGold, una fórmula nova per a gestionar les vendes a distància sense necessitat de tindre cap pàgina web. Gràcies a aquest servei, els negocis tindran la possibilitat de cobrar les seues vendes de manera no presencial, gràcies a l’enviament d’una sol·licitud al client, per correu electrònic o per SMS, perquè puga pagar la compra amb la targeta.

Avantatges principals del servei PayGold 

1) És un servei segur

Tant per al client del negoci, que haurà d’autenticar la identitat abans de pagar la compra, com per al negoci, que no es veurà obligat a guardar dades de targetes.

2) És una solució ràpida  

No es necessita tindre cap pàgina web ni cap ordinador. Podrà enviar la sol·licitud de pagament al client des del seu propi mòbil.

El client, d’altra banda, només haurà de prémer l’enllaç rebut en el correu electrònic o SMS. A l’instant serà redirigit a la passarel·la de pagament, en què podrà introduir les seues dades per a pagar la compra.

3) És un servei senzill

El negoci tan sols haurà d’emplenar les dades bàsiques de la compra i triar com vol fer arribar la sol·licitud de pagament al seu client, a través d’un correu electrònic o d’un SMS.

El client rebrà la notificació amb un enllaç perquè puga començar el procés per a fer el pagament.

Per tant, tots els comerços client de CaixaPopular podran començar a explotar el servei PayGold per a augmentar les seues vendes a distància.

Deixeu un comentari

X