Pensats per la teua comoditat. Estes són les noves funcionalitats dels caixers automàtics

2018-10-16T11:50:52+02:00 10 d'octubre de 2018|Al teu costat, Entorn digital|

Som conscients que els horaris i el ritme de vida han canviat molt en els últims anys, per açò des de Caixa Popular volem que tries en quin moment realitzar les teues gestions.

En Caixa Popular portem temps preparant els caixers perquè amb total comoditat pugues realitzar aquelles operacions més habituals:

Reintegrament DIMO: sabies que podies traure diners sense portar la targeta damunt? Gràcies al nostre servei DIMO podràs disposar d’efectiu sense necessitat d’introduir la targeta en el caixer, solament necessites el teu mòbil i la teua clau de Ruralvía.

Carregar la teua targeta virtual: si vols comprar en Internet i eres titular d’una targeta virtual, podràs carregar amb saldo la targeta, amb càrrec al teu compte.

Ingrés en targeta de crèdit: si has aconseguit el límit de la teua targeta amb les teues compres al llarg del mes amb mes, des del caixer podràs alliberar el límit mitjançant l’operació d’ingrés de diners en la targeta amb càrrec al teu compte, perquè pugues seguir fent ús de la mateixa.

Traspàs a compte: amb l’operativa “traspàs a compte”, pots traspassar el saldo disponible de la teua targeta de crèdit a la teua llibreta d’estalvi o compte corrent per a atendre qualsevol imprevist que tingues.

Dipòsits d’efectiu: per a ingressos directes en el compte, podràs fer-ho des de l’opció “Operacions sense targeta” i “Ingrés en compte”.

Traspassos i transferències: si has de realitzar un traspàs de diners entre comptes de les quals eres titular o necessites fer un pagament a una altra persona o empresa per mitjà d’una transferència, en qualsevol moment i des de qualsevol dels nostres caixers amb els 20 dígits del compte beneficiari podràs realitzar el pagament.

Pagament de rebuts i tributs: quan necessites pagar un rebut, ja siga per no tenir-ho domiciliat, o per tractar-se d’un impost o tribut, des dels nostres caixers pots realitzar el pagament introduint poques dades que et sol·licitarem i que pots trobar en el rebut o tribut que hages de pagar.

Recarrega de telèfon mòbil: recarrega la teua targeta prepagament, en el moment rebràs el saldo en el teu telèfon i la confirmació de l’operació.

Segur que ja sabies que per a disposar d’efectiu i les consultar el saldo, el caixer era la millor opció, però coneixies totes aquestes funcionalitats?

Deixeu un comentari

X