Pertanys a la generació baby-boom? Descobreix-ne totes les característiques

2020-10-28T09:02:28+01:00 28 d'octubre de 2020|social|

Hui dia, hi ha molts termes que estan de moda, però no els coneixem en profunditat, entre els quals el de la generació baby-boom. Els homes i dones que hi pertanyen a ella van nàixer entre el 1945 i el 1964, una època marcada per l’increment de la natalitat que es va donar en les dècades posteriors a la Segona Guerra Mundial.

A Espanya, els baby-boom són persones que aposten pel treball estable, que han hagut de suportar una dictadura i la transició a la democràcia, i són capaces de liderar grans equips cap a l’èxit. No obstant això, encara que són molt familiars, no gaudeixen tant del temps lliure com les generacions posteriors dels mil·lennistes i la X, a més que no tenen un coneixement natiu de la tecnologia.

I és que, a pesar que la generació baby-boom és molt productiva en la seua faena, li costa adaptar-se a l’entorn digital o a les tendències de mercat que tendeixen cap a la globalització en el món en línia. Aquestes són altres de les característiques d’aquest grup sociodemogràfic, que t’ajudaran a comprendre’l en profunditat.

 

 

Els plans de pensions són productes de previsió destinats a acumular capital a través d’aportacions periòdiques. Gràcies a aquests, molts baby-boom troben el complement ideal per a les seues pensions públiques, a més de beneficiar-se d’avantatges fiscals propis d’aquests productes financers.

En Caixa Popular podem facilitar-te informació sobre els diferents plans de pensions disponibles, en funció de la teua edat i les teues possibilitats econòmiques. A més, et facilitem una eina digital molt útil per a calcular una estimació dels ingressos que rebràs en la teua jubilació de la Seguretat Social i calcular les aportacions a plans de pensions o plans de previsió (EPSV) i altres productes financers que hauries de fer per mantindre un cert poder adquisitiu en el moment de la jubilació.

Deixeu un comentari

X