Portar els comptes del negoci al dia? Amb l’eina “Mis finanzas” serà automàtic

2021-04-07T10:26:51+02:00 7 d'abril de 2021|Els teus diners, Entorn digital|

Estàs al càrrec dels comptes d’una empresa? En aquest cas, probablement saps com de dur que és organitzar els rebuts, preparar les transferències i ocupar-te dels dividends. És la cosa més normal del món, però gràcies a eines com “Mis finanzas” tens un aliat de luxe per a salvar-te més d’un desajust econòmic.

Si eres client de Caixa Popular, ja deus conéixer Les meues finances, l’eina financera de Ruralvía. En cas contrari, podem dir-te que les seues funcionalitats permeten a empreses, autònoms i emprenedors portar les tasques del seu negoci amb comoditat, a través de l’abonament de rebuts, dividends i liquidacions d’interessos.

“Mis finanzas” és perfecta per a organitzar els ingressos i les despeses de l’empresa en categories personalitzables, a més de programar metes per efectuar cobraments i pagaments a proveïdors. D’aquesta manera pots localitzar noves oportunitats d’estalvi que aprofiten el millor de la tecnologia per al teu negoci. Vols saber en què consisteix “Mis finanzas”?

 

 

Gràcies al Calendari Financer, també podràs deixar programades totes les visites a Hisenda i el pagament dels sous als treballadors. És fàcil i senzill, perquè no necessites navegar entre muntanyes de papers per a complir els teus deures tributaris o socials.

Si vols gaudir de Mis Finanzas només has d’accedir a Ruralvía web o a l’app Ruralvía mòbil. Explora’n totes les funcionalitats per millorar la salut financera de la teua empresa, aconseguint així que el teu projecte de negoci siga tot un èxit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X