• Prácticas en empresas

Per què és positiu fer pràctiques en empreses?

2020-07-02T10:18:47+02:00 2 de juliol de 2020|Al teu costat|

La recerca d’una primera faena en temps postcovid pot semblar complicada. La realitat és que les empreses necessitaran, com altres anys, reforçar els seus equips a l’estiu i anar coneixent nous perfils professionals per a adaptar el capital humà de què disposen a la realitat laboral. Per als estudiants o acabats de llicenciar, buscar i fer pràctiques en empreses és una bona manera d’encetar la carrera professional.

Una persona que arriba al mercat laboral per primera vegada, o té poca experiència, troba en les pràctiques en empreses una oportunitat per a diferenciar-se de la competència directa, altres perfils júnior molt semblants al seu. En Caixa Popular confiem en el futur dels nostres joves i apostem per les pràctiques en la nostra entitat per a ajudar-los a acabar la formació abans de la immersió en el mercat laboral.

Cinc raons de pes per a fer pràctiques en empreses

És interessant que, qui busca unes pràctiques per a millorar les seues capacitats per a créixer en el mercat laboral, tinga al cap els objectius d’aquesta experiència:

  • Guanyar experiència laboral, més enllà de començar a guanyar un sou a final de mes. L’objectiu principal de les pràctiques ha de ser aprendre i poder acabar la formació amb unes línies d’experiència en la carta de presentació i en el curriculum vitae.
  • Entaular relacions professionals amb persones del gremi. Els teus mateixos companys de pràctiques poden acabar sent els que et recomanen, el dia de demà, per a una vacant que t’interesse.
  • Posar en pràctica el que has aprés per a conéixer com funciona el món laboral i com ser un professional pragmàtic que busca solucions als problemes que puguen sorgir.
  • Conéixer el teu perfil professional amb més consciència. És molt important anar aprenent quines són les teues fortaleses i les teues febleses.
  • Entrar a formar part de l’empresa. Perquè, a l’hora de la veritat, quan una empresa necessita contractar algú, sempre es recorre a les persones que ja es coneixen i que s’ha tingut l’oportunitat de veure treballar. No és estrany que, quan s’acabe el període de pràctiques, l’empresa oferisca la possibilitat de quedar-s’hi amb un contracte laboral.

Ofertes per a fer pràctiques o beques en Caixa Popular

En Caixa Popular tenim un web en què publiquem, diàriament, les noves oportunitats laborals que sorgeixen en la nostra entitat. Si et sents identificat amb els nostres valors de proximitat, eficàcia i compromís, accedeix al formulari i completa’l per a inscriure’t manualment en l’oferta que més t’interesse o a través de la plataforma Indeed.

Deixeu un comentari

X