Presentem l’equip de l’oficina de Caixa Popular a l’Olleria.

2019-12-12T13:19:58+01:00 21 de novembre de 2019|Al teu costat|

Dins de la nostra secció “Al teu costat” ens agrada donar a conéixer els companys d’oficines i d’alguns departaments, tant les funcions que exerceixen a Caixa Popular com el seu dia a dia.

Ara us presentem l’equip de l’oficina de Caixa Popular a l’Olleria.

Així es presenten amb una introducció breu:

Soc Marcel, natural d’Alzira i llicenciat en Dret per la Universitat de València. A l’oficina duc a terme la funció de gestor de comerços i autònoms. Soc una persona molt activa en el món cultural, forme part del grup Suc de Teatre-La Tarumba d’Alzira amb què represente diferents espectacles a escala nacional i autonòmica dins de l’escena del teatre amateur. Soc autor d’un poemari (El camí de la derrota, de Reclam Editorial, 2014) i d’una sèrie de microrelats/articles/il·lustracions en diverses obres literàries.

Soc Álex Garrido. Treballe en Caixa Popular des del 1989, hi exercisc la funció de gestor de clients i soc responsable d’assegurances. Els 30 anys que fa que hi treballe els he repartit entre les oficines de l’Olleria i de Canals fent tota mena de funcions. M’agrada molt l’esport, llegir novel·les històriques, viatjar amb amics i gaudir del temps lliure amb la família.

Soc Elena Grau, diplomada en Ciències Empresarials, graduada en Finances i Comptabilitat per la Universitat de València i certificada MIFID II en Assessorament Financer. L’any 2014 em vaig incorporar a Caixa Popular, on he assumit diverses funcions fins a arribar a ser responsable de Banca Privada a l’oficina. Per a mi és important gaudir de les bones amistats i de la família. Soc una apassionada de l’esport i vull continuar aprenent dia a dia.

Soc Loli Ferri, responsable del Control d’Inversió a l’oficina de l’Olleria. Em vaig incorporar a Caixa Popular l’any 1993 i hi he estat desenvolupant diverses responsabilitats amb què he aprés tant a escala professional com personal. Gaudisc del temps lliure en família i amb un bon llibre en algun lloc tranquil.

Soc Vanessa Perales. Fa dotze anys que treballe en Caixa Popular i quasi cinc que soc directora de l’oficina. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Politècnica de València i assessora financera europea per EFPA. M’agrada passar el temps lliure amb la família i els amics, gaudir de les festes de Moros i Cristians, llegir, passejar i viatjar.

 

Com vas saber que volies treballar en aquest sector?

“Sincerament, no ho vaig saber fins que vaig rebre la primera telefonada de Caixa Popular. El sector no era una de les meues prioritats, però sí que ho era Caixa Popular. Havia tingut formació prèvia pel que fa al món cooperatiu i de la banca alternativa que m’havia despertat cert interés per conéixer en profunditat un model tan atractiu i diferent com el nostre. Per tant, més que en el sector, jo volia treballar ací. Provar-ho, almenys. I ací estic”, ens explica Marcel.

Amb quina part de la teua faena gaudeixes més?

“Del que més gaudisc és de la satisfacció personal que t’aporta saber que cobreixes les necessitats dels clients i que ells t’ho agraeixen. En el cas de la banca privada, ajudem el client a assolir els seus objectius de rendibilitat i inversió”, respon Elena.

Què és el que més valores de ser soci i treballador d’una empresa com Caixa Popular?

“En Caixa Popular els treballadors som els amos de l’empresa, per això la nostra implicació és molt elevada. L’entitat fomenta i ens anima a expressar les nostres opinions per a millorar. Un altre motiu són els valors que representa l’entitat”, apunta Álex.

Loli comenta: “El fet de ser una cooperativa de treball associat amb un model diferent de fer banca, amb uns valors afegits, ens fa sentir part del projecte i estar motivats per a aconseguir-ho tot”.

Què destacaries de l’entorn de l’oficina (barri, gent, clients)?

“No soc imparcial en aquest tema, ja que és el meu poble, el meu barri i els clients són gent que m’han vist nàixer i que jo he vist nàixer. Som naturals, treballadors i lluitadors. Caixa Popular fa quaranta anys que treballa a l’Olleria. Per a molts veïns som l’entitat del poble i ens demostren la confiança que tenen en nosaltres, que ens hem guanyat any rere any”, conclou Vanessa.

Moltes gràcies per les vostres respostes, esperem que gràcies a aquestes preguntes els nostres lectors i habitants de l’Olleria us hagen pogut conéixer una miqueta més.

Deixeu un comentari

X