Que aquestes vacances no et passen factura. Estalvia amb Les meues Finances!

2021-07-22T22:35:07+02:00 26 de juliol de 2021|Els teus diners|

Al cap d’uns quants anys, ja hem comprés que l’estiu i l’estalvi no són idees contradictòries. De fet, la cosa veritablement habitual és que aprofitem aquesta etapa més distesa de l’any per a agafar energies i desenvolupar els nostres objectius d’estalvi per començar bé la segona meitat de l’any.

En aquest 2021 hem fet uns quants projectes per a afavorir la nostra salut financera. En els primers mesos hem planificat els nostres fins d’estalvi, des de maig hem començat a avaluar-los, i en aquest moment que ens trobem al juliol tenim una gran ocasió per a categoritzar les nostres partides amb l’eina Les meues Finances de Ruralvía.

En aquest article et donarem uns consells senzills perquè pugues estalviar en un termini curt de temps, d’un mes o dos, perquè pugues fer vacances amb la família sense haver de preocupar-te perquè els deutes estan atabalant els teus comptes. Anima’t, agafa paper i boli i segueix-nos en el camí.

 

Comença a estalviar per a les vacances amb Les meues Finances

En primer lloc, tingues els teus comptes en ordre. El primer que hauries de dur a terme, en l’instant de planificar les vacances, és posar en ordre els teus comptes. Comença per usar Les meues Finances per estar segur que descobreixes on estan els teus ingressos i despeses freqüents, de manera que comences a reduir les factures de l’aigua i la llum o les despeses formiga més comunes. Això, d’ací a uns mesos, et proporcionarà un enorme alleujament per a l’arribada d’èpoques futures menys simples com la tardor.

Després, en el moment de començar el viatge, és important que practiques l’ecoconducció. No xafes l’accelerador amb massa força, no utilitzes les marxes curtes i no córregues o acceleres si realment no ho necessites, per evitar que el motor acabe cremant-se. També és important que l’apagues si estàs en parada, de manera que pugues dur a terme un ús sostenible del teu transport.

Sempre que pugues, utilitza la bicicleta. Això sí, si ja has arribat a la teua destinació i tens pensat dur a terme alguna visita cultural dins de la regió, sempre tens l’alternativa d’usar mobilitat sostenible per mitjà de la bicicleta. L’objectiu és que tant la teua família com tu gaudiu d’un mètode sa i eficaç per a descobrir nous llocs sense necessitat de fer grans desemborsaments en gasolina.

En quart lloc, practica el couchsurfing. Es tracta d’una elecció molt interessant per a estalviar els diners de l’estada quan viatges en soledat o en companyia. Consisteix a desplaçar-te fins a un habitatge de destinació a casa de l’amfitrió, que et pot servir de guia local i oferir-te un lloc on reposar a les nits sense cap cost. Això sí, assegura’t de pagar-li un sopar o convidar-lo a una beguda per donar-li les gràcies per tota la faena que ha fet abans d’acollir-te.

També pots intercanviar ta casa amb una altra família. Que no saps com funciona? Només has de posar-te en contacte amb els interessats i aclarir els dies que poden vindre-hi, de manera que pots planificar les teues vacances per dirigir-te al seu estatge durant les vacances.

Si ens n’eixim de l’allotjament i arribem al desplaçament, el més important és que compares ofertes. Comparadors com Skyscanner o Kayak t’ajuden a descobrir les millors promocions per als teus dies de vacances, i t’ofereixen una selecció extensa de preus d’acord amb la teua disponibilitat econòmica. Això sí, et recomanem que ingresses en el navegador usant el mode incògnit, perquè les pàgines d’Internet no emmagatzemen les teues galetes i et canvien els preus sense comunicar-ho.

Finalment, hauries de pensar a organitzar les menjades a casa una vegada hages arribat fins a la llar de destinació. Quan anem a la platja, la primera cosa que volem és oblidar-nos de les maletes i anar-nos-en al nostre restaurant preferit. Aquesta rutina no és bona, perquè acabarà causant-te un perjudici a la butxaca, així que és recomanable que ho deixes com un capritx i comences a comprar en el supermercat per gaudir de plats casolans de primera categoria.

Comença a cuidar les teues finances des de zero durant aquest estiu, ara que tenim temps per a planificar tots els nostres objectius d’estalvi. D’aquesta manera podràs passar millor la síndrome postvacacional, que es produeix quan tornem d’una etapa de descans i hem de tornar-nos a enfrontar a l’estrés del treball.

Vols que una entitat t’ajude a organitzar els teus comptes mensuals? Caixa Popular compta amb professionals que t’ajudaran a detectar àrees de millora, però també et recomanaran productes i serveis útils perquè assolisques els teus fins d’estalvi al més prompte possible, despreocupant-te dels deutes durant les vacances. És tan fàcil com posar-te en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari, indicant-nos la teua proposta o els teus dubtes perquè puguem resoldre’ls.

 

 

 

Deixeu un comentari

X