Vols estalviar? Aprén a crear el teu pressupost personal

2019-06-05T13:26:38+02:00 5 de juny de 2019|Els teus diners|

Qui no s’ha plantejat alguna vegada estalviar? Efectivament, l’estalvi és un objectiu personal que tots ens marquem al llarg de les nostres vides. Cada any, a més, hi ha moments puntuals durant els quals insistim a establir noves metes financeres, amb tota la bona intenció del món, però moltes vegades amb poc èxit.

El primer pas per a aconseguir l’objectiu d’estalvi tan desitjat és mitjançant la creació d’un pressupost personal, generat sobre la base de els nostres ingressos i les nostres despeses.

 

 

Caixa Popular intenta acostar les eines i els productes financers més útils per a la societat Valenciana. Per això, per a millorar la teua capacitat d’estalvi, tenim diferents opcions i serveis per a començar a estalviar, o aconseguir rendibilitzar els estalvis que ja han aconseguit.

Si vols conéixer totes les possibilitats que existeixen i que podries aprofitar, no dubtes a acostar-te a una oficina de Caixa Popular i pregunta’ns. D’aquesta forma, l’equip d’especialistes de Caixa Popular tindrà la possibilitat d’orientar-te i explicar-te els productes que més t’interessen i sense compromís.

 

Deixeu un comentari

X