Quines qualitats ha de tindre un líder de veritat?

2019-12-12T12:44:33+01:00 10 de desembre de 2019|Els teus diners|

De segur que alguna vegada has tingut la sort d’estar sota les ordres d’un bon cap i, per tant, d’un gran líder. Així doncs, deus haver pogut viure de ben a prop que la paciència, la humilitat, la transparència i la tolerància són algunes de les qualitats més importants amb què ha de treballar un cap per convertir-se en un líder de veritat.

No és una tasca fàcil, cal incentivar un grup de persones perquè treballen en grup en un bon ambient i donen tot el que tenen per a assolir un objectiu comú. Aconseguir tot això requereix empatia, escolta, confiança i autocontrol, qualitats que, com pots veure en la infografia següent, formen la personalitat d’un bon líder.

Saps com liderar un equip? Si després de veure el gràfic t’has sentit identificat en diverses qualitats, és perquè fas una bona faena. Si no, potser has de pensar quin tipus de cap vols ser per als teus empleats. Imagina que ets el líder ideal d’un grup de treballadors i lluita tenaçment per convertir-te en la persona en què penses.

qualitats d'un bon líder

 

Caixa Popular t’acompanya en el desenvolupament del teu negoci

Els especialistes solen ser una ajuda per a un bon líder, que busca el seu assessorament quan té un problema. A més, s’envolta de persones de confiança que l’ajuden a prendre decisions importants.

En Caixa Popular treballem per estar prop dels empresaris, dels autònoms i dels emprenedors de la nostra zona d’influència. Tractem d’acostar-los un assessorament especialitzat per a desenvolupar els seus negocis, i també altres serveis específics en l’àrea de la Banca d’Empreses.

Busca l’oficina més pròxima de Caixa Popular i pregunta’ns-ho, d’aquesta manera el nostre equip d’especialistes podrà facilitar-te tota la informació que necessites, en qualsevol matèria, sense cap mena de compromís.

Deixeu un comentari

X