Recomanacions per a una conducció eficient i ecològica

2020-08-27T09:14:32+02:00 27 d'agost de 2020|Els teus diners|

La nostra manera de conduir determina la quantitat de C02 que emetem a l’atmosfera i el cost final del combustible que hem d’afrontar cada mes. L’eficiència i la sostenibilitat són claus a l’hora de fer un bon ús de les nostres mans i dels nostres peus en l’automòbil.

És per això que en Caixa Popular ens hem proposat ensenyar-te una sèrie de recomanacions molt senzilles d’aplicar perquè, a més de cuidar el medi ambient, la teua conducció siga com menys contaminant millor. Amb aquests hàbits tan senzills reduiràs el consum del combustible i l’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle que emet el teu vehicle a l’atmosfera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canviar de cotxe i apostar pels vehicles verds

Pot ser que siga el moment per a canviar-te el cotxe, idea que fa temps que penses i que va guanyant força ara que, com saps, hi ha ajudes públiques per a canviar-te el vehicle per un d’ecològic.

En Caixa Popular, a més, et facilitem diferents préstecs personals perquè disposes del capital necessari per a fer realitat els teus somnis. Per exemple, per a comprar-te un cotxe nou sostenible i ecològic.

T’agradaria rebre més informació sobre els préstecs disponibles? Tens l’opció de sol·licitar-ne més detalls a través d’aquest formulari en línia o, també, pots acostar-te a preguntar-nos-ho en persona en qualsevol oficina de Caixa Popular. T’hi esperem!

 

Deixeu un comentari

X