Regals sorpresa per a fer-los amb els xiquets: ací tens nou grans idees

2019-12-20T11:23:15+01:00 20 de desembre de 2019|Al teu costat|

Els xiquets ixen d’escola amb cara d’il·lusió. Hui és l’últim dia de col·le de l’any, el començament de les vacances de Nadal i tu esperes aquests dies amb ganes per a passar tot el teu temps al costat d’ells. No trobes un bon pla que puga agradar-vos a tots? Nosaltres te’n proposem un: preparar regals sorpresa per a ells.

Pel cap se’t deuen haver passat tota mena d’idees: anar a exposicions, gaudir d’una bona obra de teatre, comprar records en un mercat ambulant nadalenc. Per descomptat, són bones accions, però hi ha una alternativa que podeu gaudir sense eixir de casa i morir-vos de fred. Es tracta de fer manualitats, una activitat realment divertida que pot ser un bon estímul per a preparar els regals de Nadal.

Només heu de triar una manualitat i començar a embrutar-vos les mans. Veureu com és de divertit! Siga per a un familiar, un amic o, fins i tot, per al bo del pare Noel i els Reis Mags. Ací tens unes quantes idees, que complementaran la teua cerca a través d’Internet.

En el terreny de la imaginació no hi ha límits, els límits els poseu vosaltres. Quan estàs amb els xiquets, el veritablement important és compartir el temps amb ells perquè siga de qualitat i us emporteu un record ben bonic abans que torne a començar l’escola. Perquè ja hi haurà temps de patir quan els torne a tocar enfrontar-se als exàmens.

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X