Rènting de vehicles, una solució còmoda per a empreses i autònoms

2020-09-07T09:30:18+02:00 7 de setembre de 2020|Els teus diners, Empren|

Durant els primers mesos de l’any 2020, el rènting de vehicles s’ha mantingut com una solució còmoda per a les empreses i els autònoms durant la pandèmia. Malgrat la caiguda de dades per comparació amb l’any 2019, l’Associació Espanyola de Rènting de Vehicles ha anunciat un total de 66.657 automòbils al servei rènting fins al maig i 87.356 fins al juny.

En què consisteix el rènting de vehicles i quins beneficis té?

El rènting de vehicles es basa en un contracte de lloguer d’aquest bé en qüestió, a mitjà i llarg terminis, que permet estalviar a l’arrendatari al mateix temps que gaudeix de l’ús del vehicle. En definitiva, l’empresa o l’autònom poden utilitzar una flota moderna i d’acord amb les necessitats del negoci per una quota mensual de lloguer.

A través d’aquest compromís econòmic mensual, el rènting inclou el lloguer del vehicle i les despeses associades, com pot ser l’assegurança, reparacions necessàries o, fins i tot, els impostos relacionats amb aquest bé. En Caixa Popular t’oferim un servei complet de gestió i administració per a llogar vehicles que inclou, principalment:

  • Gestió integral de la flota.
  • Gestió de matriculació.
  • Transport i lliurament.
  • Manteniment integral del vehicle.
  • Canvi de pneumàtics.
  • Prestacions d’assegurança.
  • Assistència en carretera.
  • Vehicle de substitució.

 

Els avantatges fiscals del rènting de Caixa Popular

A més, un altre dels avantatges principals que valoren les empreses i els autònoms és un tracte fiscal excel·lent. L’arrendatari del rènting, és a dir, l’empresari, pot desgravar les quotes mensuals que abona pel rènting en la declaració de la renda i en l’impost de societats.

També, un altre dels beneficis és la possibilitat de deducció, de caràcter general, del 50 per cent de l’IVA suportat en la factura.

Un respir per a la tresoreria de les empreses, els autònoms i els emprenedors

El rènting de vehicles facilita als empresaris i als autònoms la possibilitat de disposar d’un vehicle o d’una flota pagant una quota mensual limitada. En definitiva, s’estalvia l’esforç econòmic de desemborsar una quantitat de capital elevada o de sol·licitar finançament extern, com passa en el procés de compra.

Rènting de Caixa Popular, una oportunitat per a renovar i millorar els negocis

Ara que vivim una època d’incertesa, a causa de la COVID-19 i de les conseqüències de la pandèmia, evitar compromisos i desemborsaments que afecten la tresoreria dels negocis són alternatives atractives i buscades pels empresaris i els autònoms.

En Caixa Popular, oferim un rènting de vehicles i d’equipaments per a negocis, de qualsevol mida, ideal per a renovar els béns de l’empresa amb la flexibilitat econòmica que requereix la situació. A més, el rènting de vehicles de Caixa Popular permet tornar o modificar la flota de vehicles, en qualsevol moment, i evitar penalitzacions.

Si t’interessa aquesta modalitat de rènting de vehicles i d’equipament, completa el formulari que hi ha en el nostre web comercial i ens posarem en contacte amb tu al més prompte possible. També, a més, pots acostar-te a una oficina de Caixa Popular i t’explicarem els beneficis del rènting i de tots els avantatges que té per al teu negoci.

 

Deixeu un comentari

X