Ruta per a no perdre’s res en falles

2019-03-06T11:52:27+01:00 12 de març de 2019|Els teus diners|

El so de les bandes de música, el soroll de les traques, els colors dels focs artificials, la calor de les llums als carrers i els monuments pertot arreu. Visitar València en falles significa endinsar-se en un món diferent dins d’una gran ciutat.

En Caixa Popular ens encanten les falles i les vivim en primera persona, per això sabem que en una gran ciutat com València és important tindre una bona guia per a no perdre’s res en una ruta per les millors falles de la ciutat.

Si visites València i vols aprofitar el teu viatge al màxim, et proposem que comences per la falla de l’Ajuntament. A les 14.00 hores pots aprofitar per a “sentir” la mascletà que es dispara en aquesta mateixa plaça. Després, pots anar passejant cap al barri del Carme. Es tracta d’una de les zones més turístiques de la ciutat, per la qual cosa els locals solen estar bastant plens, però l’ambient és genial. En aquesta zona podràs visitar falles tan impressionants com Na Jordana, La Mercè o El Pilar. Voràs com t’impressiona vore places no gaire grans amb enormes i espectaculars monuments tan ben acabats.

Per a acabar pots anar a la zona de Russafa i donar-te un bany de llums. Aprofita per a vore la falla de Convent Jerusalem, una altra de les més grans i importants de la ciutat. Més tard, creua a l’altre costat de la Gran Via per a gaudir d’un túnel de color al carrer Sueca. Encara que hages vist fotos o vídeos, res serà igualable a l’experiència de passejar per aquests carrers en festes.

Deixeu un comentari

X