Saps per què es pot demanar un préstec? Aquests són els motius més freqüents

2021-04-14T17:40:15+02:00 14 d'abril de 2021|Els teus diners|

Demanar un préstec és cada dia més habitual entre els clients d’una cooperativa de crèdit, que necessiten solvència econòmica per a afrontar les despeses d’una reforma en l’habitatge, o la compra d’un cotxe nou per a tota la família.

En qualsevol cas, hi ha diferents tipus de préstecs personals, hipotecaris o empresarials que són de gran ajuda per a solucionar despeses recurrents o permetre’s algun capritx de tant en tant. És qüestió de fer una bona planificació, contactar amb l’entitat i demanar assessorament professional abans de fer els passos següents.

En aquest article et contem els motius més habituals pels quals podries acabar necessitant sol·licitar un préstec, que serà diferent sobre la base de les teues necessitats.

 

Les raons més habituals per a demanar un préstec

Un bon motiu per a sol·licitar un préstec pot ser la necessitat de resoldre un deute, o la d’arreglar un desperfecte d’última hora. Hi ha dates complicades, com el final de mes, en què les finances familiars es ressenten i cal una ajuda extra per a acabar amb els deutes acumulats. En el cas que es produïsquen fuites o trencaments a la casa, també cal comptar amb un bon recurs per a resoldre’ls.

En el cas de la salut, tampoc cal escatimar en despesa. Els tractaments mèdics que requereixen operacions quirúrgiques poden necessitar una liquiditat extra, de la mateixa manera que els aparells d’ortodòncia. En aquests casos, és important que faces els teus pressupostos comptant amb un préstec per complementar els diners que pugues rebre de la Seguretat Social per finançar aquestes activitats.

En la banda positiva, pots planificar un viatge per a l’estiu amb la parella i els xiquets si fas vacances. Centra’t en la destinació que vulgues visitar, siga un poble prop de la teua ciutat o un país exòtic que sempre has volgut veure, i tria unes dates en què estigues disponible. Després, sol·licita el préstec adequat per tindre una aventura perfecta de cap a peus.

També pots reservar els diners per a un esdeveniment especial que passe en el futur, com un casament o una comunió. Es tracta d’esdeveniments que passen molt poques vegades en la vida, així que cal tindre una bona planificació i bones dosis de capital per passar un dia inoblidable amb la família.

L’elecció d’un nou cotxe és un altre moment important en la vida per al qual es necessita disposar de liquiditat. En el cas que necessites canviar de vehicle, o si simplement vols arreglar un desperfecte, comptar amb un préstec a l’altura pot ser-te de gran ajuda.

Passa igual quan necessites pagar els estudis dels xiquets, o quan vols formar-te amb cursos en línia. Recorda que invertir en educació és una aposta de futur i que, tenint els diners per a costejar diplomes o màsters per a totes les edats, els majors també poden reinventar-se si volen oferir més utilitat en la faena.

A l’hora de comprar o reformar un habitatge, es fa necessari un préstec que ens ajude. Els préstecs hipotecaris, com ara hipoteques fixes, variables o mixtes, són indispensables per a entrar a viure en la nova llar, però també poden ajudar-nos a canviar el terra del bany o arreglar les canonades de la cuina.

Les empreses també poden gaudir de totes les opcions de liquiditat que ofereixen els préstecs. A través de préstecs d’empresa, poden implementar molts canvis tècnics i tecnològics en la seua activitat per a optimitzar recursos i tornar-la més eficient. Entre els objectius més habituals està millorar la producció, digitalitzar els seus serveis o internacionalitzar els seus productes, cosa que poden aconseguir a través d’una bona estratègia d’inversió en actius.

 

Els préstecs de Caixa Popular, adaptats a les necessitats dels seus clients

Les famílies i les empreses tenen prioritats diferents, segons el moment en què estan, però poden gaudir d’una àmplia gamma de préstecs en Caixa Popular quan més ho necessiten. Aquesta eina financera és ideal per a donar un impuls a la seua economia quan han de fer front a despeses imprevistes o quan necessiten els diners per a invertir-los amb vista al futur.

Caixa Popular ofereix diferents préstecs als seus clients en funció de les seues característiques i la seua situació financera. Pots sol·licitar més informació a la nostra entitat des d’aquest formulari digital, o acosta’t a la teua oficina de confiança i rebràs tota la informació que necessites per documentar-te abans de prendre una decisió. T’hi esperem!

 

Deixeu un comentari

X