Si estàs cansat del cotxe, para atenció a aquests transports alternatius per a tu

2021-10-18T18:20:57+02:00 18 d'octubre de 2021|ambiental, Deixant empremta|

Cada vegada són més les persones que decideixen deixar el cotxe de banda per un temps i passar-se’n als transports alternatius. En una societat en què tendim a crear embossos en les carreteres de les grans ciutats, o veiem que s’apugen els preus de la gasolina, aquesta és una moda que cada vegada guanya més adeptes, també entre els valencians.

Hui volem ensenyar-te idees perquè utilitzes mitjans diferents del cotxe, passant-te’n a l’economia col·laborativa en l’autobús o gaudint de dosis de salut física i entrenament mentre solques els carrils bici de la teua ciutat.

Para atenció a aquest vídeo, i no t’oblides de combinar aquests transports alternatius amb altres decisions sostenibles, com dur a terme un consum ecològic en botigues de barri, utilitzar bombetes de baix consum a casa o reciclar els teus residus sempre que pugues. Si hi poses esforç i ganes, veuràs que comences a aconseguir un bon nivell d’estalvi mentre cuides el medi ambient.

 

 

 

Hi ha diverses raons per a allunyar-se del cotxe, sobretot si només et mous pels carrers de la teua ciutat i veus que pots fer-ho de manera sostenible en un tramvia o en un taxi compartit amb altres persones. Siga com siga, no dubtes a compartir aquesta informació amb els teus éssers estimats perquè ells també pensen en nous transports que puguen beneficiar la seua butxaca i la seua salut econòmica.

 

Deixeu un comentari

X