Si has de contractar un préstec personal, para atenció a aquests consells

2021-04-16T14:25:20+02:00 16 d'abril de 2021|Entorn digital|

En el moment de sol·licitar un préstec personal, hi ha moltes variables que entren en joc. Des de la teua situació personal fins als terminis i les despeses associades a aquest producte bancari. Per això és important que t’informes bé de tot el que pot afectar el preu final o a la teua pròpia capacitat financera per a fer front a la devolució.

 

És possible que vulgues sol·licitar-lo per canviar de cotxe, per finançar uns estudis o per fer la reforma a ta casa que tant de temps està pensant. En qualsevol cas, hui t’expliquem què has de tindre en compte abans de sol·licitar un préstec personal en la teua entitat financera de confiança, com Caixa Popular.

 

 

De la mateixa forma que és molt útil comptar amb assessorament professional i personalitzat quan se sol·licita un préstec hipotecari, en el cas que estigues pensant a demanar un préstec personal, des de Caixa Popular també t’acompanyem durant tot el procés. Emplena aquest formulari digital i l’equip especialitzat de Caixa Popular contactarà amb tu al més prompte possible.

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X