Sis errors típics que t’impedeixen estalviar

2019-08-05T18:23:15+02:00 8 d'agost de 2019|Al teu costat, Els teus diners|

Estalviar no sempre és una tasca fàcil. Moltes vegades no ho aconseguim i això, al mateix temps, ens fa desmoralitzar-nos i deixar de ser constants en aquesta tasca tan difícil.

Ací et contem alguns dels errors més comuns a l’hora d’estalviar. Si aconsegueixes posar-hi remei, de segur que veuràs els teus estalvis créixer cada mes:

  1. No concretar quant diners s’estalviarà per períodes: diari, setmanal o mensual.
  2. No definir una meta d’estalvi en un termini concret per a un objectiu que et faça feliç: comença amb propòsits possibles i senzills d’aconseguir
  3. Pensar d’acabar amb els deutes. També cal dedicar un pressupost per a estalviar un pessic mensual.
  4. Intentar estalviar a final de mes. No és habitual que sobre!
  5. Comprar per impulsos. Aquesta última adquisició és realment necessària?
  6. Enveja sana… però cara. Ho veig, ho vull. L’última adquisició del teu amic és realment necessària per a millorar la teua vida?

 

Recomanació! Busca l’ajuda d’experts que t’orienten per invertir els teus diners a la recerca de rendibilitat. Això sí, recorda que sempre hi ha un risc de no guanyar i, fins i tot, perdre els diners invertits!

Des del Grupo Caja Rural som conscients de la importància que l’estalvi té per als nostres clients i estem disposats a ajudar-los a aconseguir-lo. Si estàs conscienciat sobre l’estalvi, però no saps per què no pots estalviar, no dubtes de sol·licitar assessorament personalitzat en qualsevol de les nostres oficines; estarem encantats d’oferir-te informació sobre la manera de gestionar les teues finances i assessorar-te sobre productes d’inversió i assegurances d’estalvi.

Deixeu un comentari

X