• Ruralvía

Com pots operar i gestionar les targetes de Caixa Popular des de Ruralvía mòbil

2020-05-18T18:11:59+02:00 18 de maig de 2020|Entorn digital|

D’una manera senzilla, segura i ràpida. Els clients de Caixa Popular tenen l’opció d’accedir a l’app Ruralvía mòbil i, des de qualsevol lloc, accedir a gestionar les seues targetes de Caixa Popular, sense haver d’acostar-se a cap oficina.

Gràcies a Internet i al nostre servei de banca en línia, Ruralvía, hem desenvolupat una aplicació perquè pugues operar i gestionar els comptes i les targetes des del mòbil. D’aquesta manera, els clients de Caixa Popular estan més connectats amb la seua entitat.

Quan accedisques a Ruralvía, des de l’ordinador, o a Ruralvía mòbil, des del dispositiu mòbil, podràs prémer la pestanya “Targetes” i consultar moviments, ajornar compres o triar modalitats de pagament que encaixen millor amb les teues necessitats actuals.

 1. Consultar moviments de les targetes en Ruralvía mòbil

En el menú de ‘Consultes’ tindràs accés a tota la informació que necessites, com ara:

 • Saldos i límits totals i/o parcials.
 • Moviments duts a terme en els últims 6 mesos.
 • Històrics de liquidacions que has efectuat.
 • Liquidacions pendents per fer.
 • Dades de titularitat de totes i cadascuna de les targetes.
 • Modalitats de pagament disponibles.
 • Dates de les últimes operacions.

2. Operacions disponibles amb les targetes en Ruralvía mòbil

Si el que t’interessa és fer alguna operació amb la teua targeta de Caixa Popular, des de Ruralvía mòbil tindràs l’oportunitat de dur-ne a terme moltes.

 • Bloquejar, apagar i activar targetes

Els clients de Caixa Popular tenen l’opció d’efectuar un bloqueig definitiu de targeta, apagar-ne la disponibilitat i activar-la, per a moments delicats, com ara pèrdues o robatoris de targetes.

L’opció de bloquejar la targeta anul·la la disponibilitat i tota la informació de la targeta. Quan en rebes una de nova per substituir-la, podràs utilitzar l’app de Ruralvía per a activar-la mitjançant un procediment molt senzill.

Apagar la targeta és una opció semblant, en què la deixes inactiva i tens la possibilitat de tornar a activar-la si recuperes la targeta; no se’n cancel·la l’ús ni en reps cap altra.

 • Gestionar els límits de les targetes

Una altra opció que pots dur a terme des de Ruralvía mòbil és organitzar la gestió dels límits de la targeta, si, per exemple, decideixes augmentar-los o reduir-los momentàniament.

 • Tria la modalitat de pagament amb la teua targeta

En Ruralvíamòbil s’ofereix als clients de Caixa Popular la possibilitat de modificar les modalitats de pagament de les compres, una opció molt útil perquè el client mateix puga adaptar la seua situació financera a les despeses esdevenidores. Segons cada moment i cada cas, podran triar pagaments mensuals o en terminis, en quota fixa o per un percentatge mensual.

 • Traspassar efectiu al teu compte

En l’app Ruralvíamòbil els clients de Caixa Popular tenen la possibilitat de traspassar diners de la targeta de crèdit al seu compte associat, de manera que poden resoldre qualsevol incidència al moment.

Només cal que el client indique l’import que vol traspassar al seu compte associat i signar l’operació amb les claus privades. Després podrà tornar aquest import en terminis mensuals.

 • Ingressar efectiu en la targeta des del compte

També es pot donar la situació inversa al cas anterior i que calga desviar efectiu del compte associat a la targeta. Si aquest és el teu cas, tindràs l’opció de seleccionar ‘Ingrés en targeta’ i desviar-hi la quantitat que vulguesdes del teu compte.

 • Ajornar el pagament de les teues compres amb targeta

Una de les opcions més útils de les targetes de Caixa Popular és triar en quins terminis vols pagar les compres. I, a més, ho pots fer des de Ruralvíamòbil. Els passos són molt senzills. Accedeixes a ‘Compres ajornades’, prems la pestanya ‘Ajorna compra’ en el menú lateral esquerre, tries de la llista de moviments fets en la targeta quin vols ajornar, sempre que se situe dins de les compres susceptibles d’ajornament, i finalment esculls el nombre de terminis en què vols fraccionar la compra (3,6,12,18…).

Per a acabar aquest tipus d’operació és imprescindible que introduïsques les teues claus privades i les claus de seguretat que pots rebre en el telèfon mòbil.

Deixeu un comentari

X