T’han passat un rebut i vols tornar-lo? Fes-ho des del teu compte en Caixa Popular

2020-01-10T11:52:09+01:00 9 d'octubre de 2019|Al teu costat|

Hi ha situacions que poden provocar un estrés innecessari, sobretot quan es tracta del cobrament d’un rebut en el teu compte de Caixa Popular. Ara, gràcies a la banca digital, gestionar les teues finances serà més senzill que abans. S’ha acabat haver d’esperar que òbriguen l’oficina o que el teu gestor acabe d’atendre altres persones. Casos com la devolució d’un rebut, si ets client de Caixa Popular, serà un mer tràmit que podràs gestionar, fins i tot, des del sofà de casa.

 

Primer de tot, quin tipus de rebut és?

Els rebuts poden estar domiciliats, és a dir, que Caixa Popular permet el pagament des del teu compte de l’import del rebut. Aquest tipus de despeses solen estar associades amb consums d’electricitat, mòbil, impostos… A Espanya és un dels tipus de pagament més estés, ja que és segur i còmode.

 

En canvi, també hi ha els rebuts no domiciliats. En aquest cas, el client hauria d’acostar-se a pagar l’import al seu banc o una altra entitat habilitada per al cobrament. En canvi, els clients de Caixa Popular també poden fer-ho des de Ruralvía , el servei de banca digital de Caixa Popular i del Grupo Caja Rural. Només hauràs d’accedir a la teua sessió privada i, en l’opció de “rebuts”, seleccionar l’opció de “no domiciliats” i completar les dades del receptor dels diners.

 

Tornar un rebut des de Ruralvía

Per tant, els clients de Caixa Popular tindran diferents possibilitats per a gestionar els seus rebuts des de Ruralvía. Adeu horaris i cues d’espera!

 

Davant la devolució d’un rebut en Ruralvia, serà important que no esperes molt de temps, perquè hi ha un termini definit per a poder fer l’operació. En aquest cas, tan sols hauràs d’accedir al teu compte privat en Ruralvía, clicar l’opció “Els meus rebuts”, triar el tipus que corresponga, “Domiciliat” o “No domiciliat” i, una vegada ací, trobaràs la possibilitat de gestionar la devolució.

 

A més, els clients de Caixa Popular, a través de Ruralvía, tindran a l’abast altres operatives per a gestionar els seus rebuts, com:

  • Donar de baixa la domiciliació d’un rebut o de més d’un.
  • Canviar el compte de càrrec de la domiciliació.
  • Consultar el detall de tots els rebuts pagats, tant domiciliats com no domiciliats.

Per a fer-ho des del mòbil, descarrega’t de manera gratuïta l’app de Ruralvía :

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rsi

Apple Store: https://apps.apple.com/es/app/ruralvia/id517964245

 

Per a operar amb els teus rebuts des de l’app, accedeix a l’apartat Comptes > Rebuts.

 

Deixeu un comentari

X