• targetes de Caixa Popular

Crèdit o dèbi? Tot el que has de saber sobre les targetes.

2018-05-24T11:58:37+02:00 6 de juny de 2018|Deixant empremta, Els teus diners|

La revolució tecnològica està ací i en Caixa Popular ens hem preparat per a estar a l’última. Portar diners en efectiu resulta cada vegada més incòmode mentre que les targetes bancàries ofereixen moltes oportunitats. Cada vegada hi ha més varietat i més avantatges, per açò, conèixer quina és la més adequada per a tu, pot ser-te realment útil.

Una opció són les targetes de dèbit. En Caixa Popular tenim diverses opcions, des de la Targeta Electron, que et permet realitzar les operacions més freqüents,  com consultar saldo, traure diners, pagar rebuts i realitzar transferències; fins al Carnet Jove, que disposa d’avantatges i ofertes exclusives de les quals els joves fins a 30 anys poden beneficiar-se.

Una altra de les opcions és disposar d’una targeta de crèdit. En Caixa Popular tenim diferents targetes per a diferents perfils. Per als que necessiten major flexibilitat, la targeta Flexia Multiopción et permet pagar la quantitat que tu tries cada mes. En canvi, si eres dels més exigents, la teua és la targeta Or, que et donarà major cobertura en assegurances o millors descomptes en hotels.

La targeta Classic et permet disposar d’un crèdit de butxaca. Una targeta de crèdit ideal per a pagar les teues compres a final de mes, amb la qual a més podràs gaudir d’assegurances que protegiran les teues compres. I per als més joves la targeta Classic Jove In permetrà beneficiar-se de diverses promocions.

Finalment, per a tots aquells que com nosaltres, esteu compromesos amb el valencià, disposeu de la targeta Compromís pel Valencià. I és que, gràcies a aquesta targeta, el 0,7% de l’import de les compres que pagues amb ella anirà destinat a Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua. Sense que a tu et coste ni un cèntim.

No podem tancar aquest post, sense esmentar que usant qualsevol targeta de Caixa Popular, donarem el 0,7% dels ingressos que ens generen per a ajudar a la labor de PayaSOSpital, perquè puguem fer somriure als xiquets que més ho necessiten.

Si vols més informació sobre aquesta iniciativa, et recomanem llegir el post Campanya PayaSOSpital.

Deixeu un comentari

X