Trasllada els teus rebuts, ingressos i transferències a Caixa Popular des de Ruralvía

2020-10-19T16:07:52+02:00 19 d'octubre de 2020|Entorn digital|

Trasllada els teus rebuts, ingressos i transferències a Caixa Popular des de Ruralvía

Els clients de Caixa Popular tenen la facilitat de traslladar el pagament automàtic dels seus rebuts, emetre transferències periòdiques des de Ruralvía, el nostre servei de banca digital, i fins i tot assignar un altre compte als seus ingressos recurrents. A més, si un client disposa de comptes en una altra entitat financera on reben el cobrament de rebuts, podran traslladar aquests rebuts al seu compte en Caixa Popular, sense moure’s de casa, en uns minuts.

Com puc traslladar els rebuts al meu compte en Caixa Popular?

En Caixa Popular posem a la disposició dels nostres clients el servei Canvi de Compte. Des d’aquest servei en línia, el client pot traslladar els seus rebuts domiciliats, transferències periòdiques o ingressos recurrents al seu compte en Caixa Popular d’una manera senzilla, en línia i ràpida.

El funcionament del servei Canvi de Compte en Caixa Popular és similar a quan fas la portabilitat del teu número de telèfon mòbil. Fa temps fer un canvi de domiciliació bancària d’un rebut podia ser més complicat, però des que va entrar en vigor el Reial decret llei 19/2017, de 24 de novembre, de comptes de pagament bàsics, trasllat de comptes de pagament i comparabilitat de comissions, el procés va canviar i ara és ràpid, segur i senzill. Fins i tot els clients de la nostra entitat financera poden fer aquest tràmit des del nostre servei en línia: Canvi de Compte Caixa Popular.

L’únic requisit per a poder utilitzar aquest servei és disposar d’un compte corrent en Caixa Popular. Si et falta aquest requisit, podràs fer-te client de Caixa Popular de manera digital. Només hauràs de descarregar-te l’app Ruralvía mòbil, prémer sobre l’opció “Fes-te’n client”, seleccionar Caixa Popular entre les entitats de Grup Caixa Rural disponibles, i en uns minuts podràs completar el formulari digital preparat per a fer-te client de l’entitat. Això sí, tingues preparat el DNI per poder finalitzar el procés sense problemes.

ANDROID

IPHONE

Beneficis del Canvi de Compte Caixa Popular

A més de la velocitat del canvi, la seguretat i la comoditat, el servei Canvi de Compte Caixa Popular ofereix els avantatges següents als clients de l’entitat: 

  • És un servei totalment gratuït.
  • El client no necessitarà fer grans gestions, paperasses nombroses, telefonades eternes, visites a les oficines bancàries i dedicar hores a la gestió. La rapidesa és un dels grans beneficis del servei.
  • El servei és 100% en línia, i podràs fer el tràmit des del mòbil o des de l’ordinador.
  • El client decideix quins rebuts o ingressos vol traslladar de qualsevol entitat financera a Caixa Popular.
  • La seguretat és una prioritat per a Caixa Popular i el nostre Canvi de Compte també facilita claus úniques i privades als clients que vulguen utilitzar aquest servei.   

Caixa Popular serà qui informe els emissors de rebuts i de pagaments del nou compte bancari i de la llista de les transferències periòdiques que s’han de configurar. A més es podria sol·licitar, en cas que el client ho estime oportú, el tancament del compte bancari en l’altra entitat i transferir el saldo del compte a Caixa Popular.

Així funciona el servei Canvi de Compte Caixa Popular

  • Traslladar rebuts domiciliats

El client de Caixa Popular s’ha de registrar en el servei de Canvi de Compte, on s’analitzarà i s’identificarà automàticament les domiciliacions que té el client i serà el client mateix qui seleccione les que vol traslladar.

En el cas que algun emissor no siga localitzat, el client tindrà la possibilitat d’afegir manualment les dades perquè des de Caixa Popular puguem encarregar-nos del tràmit. 

El client de Caixa Popular haurà d’indicar en quina data vol fer el trasllat i signar digitalment la notificació.

  • Traslladar transferències periòdiques

De manera similar a com gestionem la “portabilitat” de rebuts domiciliats, el sistema reconeix les transferències periòdiques que el client té en el seu altre compte bancari i li facilita les dades perquè puga configurar-los en el seu compte de Caixa Popular a través de Ruralvía, el servei de banca digital dels clients de l’entitat de Grup Caixa Rural.

  • Sol·licitar el tancament de compte

Si el client vol que es faça el tràmit per a tancar un compte en una altra entitat financera, a través del servei de Canvi de Compte Caixa Popular és molt senzill: selecciona la petició de tancament i una data. En aquest cas és important tindre en compte que un tancament de compte implica un temps per a processar la sol·licitud, i per això recomanem que la data que seleccione el client per a transferir el seu saldo siga, almenys, de dos o tres mesos. 

A més, sempre que el client tinga una hipoteca associada al compte que vol tancar, el més segur és que no es puga fer el tràmit fins que la hipoteca no estiga amortitzada.

Deixeu un comentari

X