Utilitzes la bicicleta? Aquests són els seus grans beneficis

2021-06-03T10:26:29+02:00 3 de juny de 2021|ambiental, Deixant empremta|

Si t’agrada moure’t amb bicicleta per la ciutat, de segur que coneixes els beneficis d’utilitzar aquest vehicle. Des de fer una passejada amb els menuts de la casa fins a desplaçar-te a la faena que està a 15 minuts amb cotxe, aquest mitjà de transport és molt còmode per a recórrer les distàncies sense haver de perjudicar el medi ambient amb un turisme convencional.

Hui celebrem el Dia Mundial de la Bicicleta, una jornada en què l’Organització de les Nacions Unides (ONU) posa de rellevància la importància d’aquest vehicle que afavoreix la mobilitat sostenible. En dades, trobem que el 2019 va ser un any clau per a les bicicletes, perquè se’n van vendre de mitjana 3.400 al dia, segons l’Associació de Marques i Bicicletes d’Espanya (AMBE). 

Els valencians estan cada vegada més conscienciats de la necessitat d’utilitzar-les en el seu dia a dia, així volem donar-te una ajuda definitiva en el cas que estigues pensant de comprar-te’n una per primera vegada. Aquestes són els grans avantatges que t’ofereix:

Dia de la bicicleta

 

 

Fer esport de manera sana, educar els xiquets i els joves, fomentar el desenvolupament sostenible, promoure la tolerància i la pau dins de la societat… L’ONU estableix molts beneficis per a la bicicleta, però, si per alguna cosa hauries d’emprar-la, és perquè et permet moure’t de manera ràpida, còmoda i sostenible per arribar a la teua destinació en molt poc de temps.

Deixeu un comentari

X