Utilitzes la targeta de crèdit amb trellat? Evita aquestes set errors

2021-09-20T11:46:01+02:00 20 de setembre de 2021|Els teus diners|

Si estàs acostumat a utilitzar una targeta de crèdit per a finançar les teues compres més importants, ja sabràs com funciona. Es tracta d’un producte bancari còmode, ràpid i segur que et permet emportar-te un electrodomèstic nou per substituir el que se t’ha espatlat o comprar-te l’ordinador que necessites per començar els teus estudis en la universitat.

 

Això sí, cal tindre en compte les condicions i les despeses que porten associades, per poder cuidar la nostra capacitat d’estalvi i evitar errors que ens dificulten el camí per a complir les nostres metes financeres. Si volem actuar amb intel·ligència, la millor cosa que podem fer és parar atenció a aquests errors per no caure-hi.

 

Estàs a punt? Pots agafar llapis i paper i anotar la millor manera de corregir aquests errors que es poden cometre quan s’utilitza una targeta de crèdit. Des de Caixa Popular t’acostem aquesta informació perquè complisques els teus objectius d’estalvi sense que hi haja despeses innecessàries, a causa de l’ús irresponsable d’una targeta de crèdit.

 

Huit hàbits que has d’evitar quan utilitzes la teua targeta de crèdit

 

En primer lloc, és important que no faces ajornaments de pagament quan la teua capacitat financera no et permetrà fer front al pagament. Encara que reduïsques la quantitat a pagar cada mes, gràcies a la modalitat de pagament a la carta que ofereixen les targetes de crèdit de Caixa Popular, hauràs de tindre previst aquest pagament a final de mes, i per tant serà una partida més a tindre en compte en el teu pressupost mensual.

 

De la mateixa manera, és convenient que no utilitzes la targeta per a comprar articles “habituals” de manera descontrolada. Aquest parany és molt comú, perquè, quan anem al supermercat o a una botiga local, és fàcil pagar amb la targeta de crèdit, però recorda que has de saber quant pagues amb aquesta targeta per evitar que, quan arribe la despesa al teu compte, es produïsca un deute innecessari per falta de planificació.

 

En tercer lloc, encarrega’t d’evitar contractar nombroses targetes de crèdit per beneficiar-te d’una promoció concreta. Al final, hauràs de fer front a diferents contractes i despeses associades a aquestes targetes.

 

Desconfia de qualsevol comerç o venedor que sol·licite que introduïsques les dades de la teua targeta de crèdit en un web no segur o en un mètode de pagament que no coneixes. Els clients de Caixa Popular tenen la possibilitat d’activar el sistema biomètric per confirmar la seua identitat

 

El problema d’acumular deute és que, moltes vegades, no ens n’adonem. Al final, et trobaràs que les despeses que pagues carreguen la teua economia, així que és millor que comences a controlar la teua despesa des del principi i fuges de les compres excessives, o que parles amb la teua entitat per revisar les condicions de la teua targeta de crèdit.

 

Intenta, també, que no se’t passen els pagaments endarrerits. Això podria fer mal a la teua certificació creditícia i et portarà a entrar en càrrecs per pagaments endarrerits en el teu compte. És millor que sàpies quan es carrega l’import de la targeta en el compte, per estar previngut i intentar suplir totes les factures que t’hagen quedat sense pagar en un període estipulat, que generalment és de quinze dies.

 

Si alguna vegada t’has sentit forçat a maximitzar la línia de crèdit, evita que la temptació et supere. Les comissions afegides per sol·licitar més crèdit per cobrir les despeses diàries suposen augmentar els teus costos i el deute a pagar.

 

Per a evitar tots aquests errors, és important que tingues en compte tots els termes de l’acord de la targeta. Si hi tens qualsevol dubte, en Caixa Popular pots sol·licitar més informació sobre les teues targetes i preguntar, a més, totes les opcions disponibles per a tu com a client de l’entitat.

 

Descobreix la gamma de targetes de crèdit disponibles en Caixa Popular

 

En Caixa Popular estem compromesos amb els teus objectius d’estalvi i amb la teua salut financera fins a final d’any, i és per això que t’oferim targetes de crèdit segures, sostenibles i fàcils d’utilitzar.

 

En el nostre recomanador de targetes pots trobar totes les opcions personalitzades, entre les quals està la Targeta de Crèdit Visa Classic, que et permet ajornar les compres còmodament i saber quanta despesa tens cada mes; o la Targeta Crèdit Or, dissenyada perquè gaudisques d’avantatges exclusius, com ara descomptes en hotels i lloguer de cotxes.

 

Si hi tens qualsevol dubte, només has de parlar amb nosaltres perquè puguem informar-te sobre totes les condicions i les millors assegurances en cas de robatori o ús fraudulent de les nostres targetes. T’esperem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X