Motius per a triar ser client d’una cooperativa de crèdit com Caixa Popular

7 des. 2021

Una cooperativa de crèdit, com Caixa Popular, defensa una banca social i pròxima, on treballem per impulsar i enfortir l’ecosistema social i econòmic de la Comunitat Valenciana. Però, a més, una cooperativa de crèdit ofereix als ciutadans i a les empreses els productes financers que requereixen a cada moment.

Com defensa el nostre president, Amadeo Ferrer, “seguim amb el propòsit i l’anhel d’aconseguir que Caixa Popular siga l’entitat financera preferida de la gent honesta, compromesa, que sàpia valorar una proposta de banca pròxima, moderna, solvent i basada en valors”.

Caixa Popular és un actor clau dins del cooperativisme de crèdit espanyol. A través de les seues 75 oficines i 367 empleats, treballem per donar suport als valors de les cooperatives de crèdit per continuar sent reconegudes pel nostre compromís social i la seua bona organització.

 

Principals diferències entre una cooperativa de crèdit i la banca tradicional

Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit, ofereix una proposta de banca pròxima, moderna, solvent i basada en valors: confiança, proximitat, sostenibilitat, compromís, responsabilitat i solvència.

Una cooperativa de crèdit com Caixa Popular es diferencia d’un banc tradicional, entre altres coses, pel seu compromís amb els interessos locals, per a secundar i impulsar el benestar i la seguretat econòmica dels habitants del territori valencià.

Una altra de les grans diferències amb la banca tradicional és que una cooperativa de crèdit, com Caixa Popular, focalitza el seu benefici en el desenvolupament del mercat valencià, en la creació d’ocupació, en la defensa de la cultura valenciana i dels diferents grups d’interés.

Altres motius que porten als ciutadans a ser client d’una cooperativa de crèdit com Caixa Popular és la capitalització i l’estabilitat dels seus ingressos. Gràcies a les carteres de crèdit diversificades, l’entitat minimitza el risc i augmenta la seua solvència. Tal com vam detallar en l’última memòria anual de Caixa Popular, “l’estratègia i el govern del negoci són els dos exercicis de responsabilitat i coherència necessaris per a definir i aconseguir el millor posicionament competitiu, i definir projectes i activitats per assegurar la continuïtat i el creixement raonable de la cooperativa en el curt, mitjà i llarg termini”.

A més, el model de govern de Caixa Popular genera una estructura democràtica que permet a l’entitat afrontar el compromís amb la societat valenciana i impulsar la seua inversió socialment responsable (ISR). Per exemple, entre els productes i serveis que oferim des de Caixa Popular, des d’un punt de vista social i ambiental, els clients poden triar:

  • Una Targeta de Compra Local, per a fomentar i fer competitiu el comerç local davant les grans superfícies.
  • Una targeta solidària de les quals un percentatge dels ingressos de les compres que faça el client es destinarà a un projecte social que se selecciona anualment.
  • La targeta “Compromís pel Valencià” de la qual un percentatge dels ingressos de les compres que fa el client s’utilitza per a subvencionar Escola Valenciana-Federació d’Escoles per la Llengua.
  • La Línia “Emprén”, producte creat per a la concessió de préstecs a emprenedors, amb discriminació positiva a dones.

Aquests són només alguns exemples de com Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit, tracta d’ajudar a créixer socialment i econòmicament la seua zona d’influència, la Comunitat Valenciana. És un model de banca de proximitat fiable, al servei de les persones, on s’ofereix un tracte personal i humà amb una gestió professional i una atenció personalitzada per a oferir allò que necessita en aquest moment concret.

 

https://www.youtube.com/embed/cJTrGfj_xvI

 

Dins dels agents que van afavorir la recuperació després de les crisis financeres anteriors han sigut les cooperatives de crèdit europees, com Caixa Popular. Malgrat la inestabilitat financera en aquests moments de crisis, les cooperatives de crèdit van mantindre l’accés al crèdit als ciutadans i les empreses, un fet que va propiciar l’aparició de noves empreses i la internacionalització d’altres negocis ja existents.

 

Fes-te client de Caixa Popular

 

https://www.youtube.com/embed/LFBBxEx_FR4

 

Si estàs interessat a formar part de la família de Caixa Popular i compartir els nostres valors i la nostra manera de fer banca, el procés és molt senzill. Només hauràs de descarregar-te l’app Ruralvía mòbil, a través dels canals gratuïts Google Play o Apple Store, i clicar en el botó ‘Fes-te’n client’.

Després hauràs de completar el procés següent:

  1. Selecciona ‘Caixa Popular’ com la teua entitat en la llista.
  2. Emplena el formulari amb la informació que et sol·licitem.
  3. Envia’ns el teu DNI, perquè puguem emmagatzemar-ne una còpia.
  4. Confirmarem la teua identitat amb una videotelefonada.
  5. Ara només has de signar els documents en format digital. Benvingut!

 

T’esperem!

Escrito el dt., 07/12/2021 - 11:43