17 abr. 2020
Perquè gràcies als avanços tecnològics, els clients de Caixa Popular tenen la possibilitat d’anar sense cartera, però pagar amb total seguretat des del mòbil. És així!
Durant l’última pandèmia que ha sacsejat el món sencer, el coronavirus COVID-19, ja ha quedat latent que un dels riscos d’utilitzar diners en efectiu és el contagi i la propagació de bacteris i virus. Des de l’Organització Mundial de la Salut han convidat a utilitzar altres mitjans de cobrament i pagament, com per exemple el pagament amb targeta gràcies a la tecnologia contactless. Però, a més, ara també es poden fer pagaments des del dispositiu mòbil directament.
Com pots triar la modalitat de pagament mòbil que més t’interessa
Els clients de Caixa Popular tenen a la seua disposició diferents modalitats de pagament mòbil, ja que poden optar per fer el pagament des de l’aplicació mòbil Ruralvía pay o des de Google Pay i Apple Pay.
1. Pagar amb l’app Ruralvía pay des del dispositiu mòbil
Ruralvía pay és la solució per a pagar amb el telèfon mòbil i saber, a cada moment, la despesa acumulada entre la suma de totes les teues targetes. A més, gràcies a l’app Ruralvía pay, els clients de Caixa Popular poden triar pagar totes les compres amb el dispositiu, sense utilitzar targetes de plàstic ni efectiu. Una vegada instal·lada l’app Ruralvía pay en el mòbil, cal que et dones d’alta en el servei de ‘Pagament en comerços’ i indicar la targeta que hi vols vincular per a pagar les compres.
Per a pagar amb Ruralvía pay, el client de Caixa Popular només ha de desbloquejar el mòbil, assegurar-se que l’antena NFC està activada i acostar el dispositiu al TPV del comerç. Si la quantitat a pagar supera els 20 euros, és imprescindible introduir-hi el PIN per a confirmar el pagament. A més, el client de Caixa Popular podrà accedir a Ruralvía pay, abans de fer la compra, i modificar la targeta per a fer-ne el pagament.
2. Bizum, per a enviar diners als teus contactes i pagar en alguns comerços
Gràcies a Bizum, els clients de Caixa Popular, també a través de l’app Ruralvía pay, podran enviar diners als seus contactes des del mòbil; només cal que sàpien el seu número de telèfon i que els contactes utilitzen també el servei Bizum. D’aquesta manera, si algú decideix pagar alguna cosa per tu, podràs solucionar el deute des del telèfon sense necessitat de buscar efectiu ofer una transferència.
A més, des de fa uns quants mesos, hi ha comerços que també accepten que es paguen les compres a través de Bizum. En aquest cas, només cal el teu número de telèfon i la teua clau Bizum. Per a aconseguir aquesta clau, accedeix a Ruralvía pay i clica en Ajustaments > Ajustaments Bizum> Clau Bizum. En cas que necessites modificar o recuperar la clau, trobaràs totes les opcions en aquest mateix apartat. Per tant, si el comerç accepta pagaments amb Bizum, els clients de Caixa Popular podran utilitzar-ne el servei des de Ruralvíapay.
3. Apple Pay, una altra possibilitat per a pagar les teues compres
Els clients de Caixa Popular usuaris d’iOS tindran l’opció d’afegir les seues targetes de Caixa Popular a Apple Pay i començar a pagar amb el telèfon mòbil còmodament. A més, gràcies a la compatibilitat amb Apple Watch, el client de Caixa Popular que dispose d’aquesta eina d’Apple també podrà pagar amb el rellotge.
El primer pas per a gaudir d’aquest servei és donar d’alta les targetes de Caixa Popular en Wallet. Una vegada donades d’alta, només cal acostar el mòbil al TPV del comerç, amb el dit sobre el sensor Touch ID, i fet, el pagament s’efectuarà en un segon. Això sí, si la compra és superior a 20€, es demanarà el PIN del client de Caixa Popular en el TPV del comerç per a acabar de pagar.
4. Tria l’opció de Google Pay per a pagar
I, com no podia ser d’una altra manera, els clients de Caixa Popular que siguen usuaris d’Androidtambé tenen disponible per a ells el servei de pagament per mòbil amb Google Pay. Per a poder gaudir d’aquest servei, el client de Caixa Popular ha de tindre descarregada i instal·lada l’aplicació Google Pay en el mòbil, disposar d’antena NFC i afegir-hi com a mètode de pagament la seua targeta de crèdit o dèbit de Caixa Popular.
Quan hages d’efectuar un pagament, hauràs de desbloquejar el mòbil, verificar que tens activada l’antena NFC i aproximar el dispositiu al TPV del comerç. Després, al cap d’uns segons, podràs comprovar que s’ha fet el pagament amb una marca de verificació en la pantalla.
Altres avantatges per als clients de Caixa Popular
Els clients de Caixa Popular podran traure diners a dèbit sense comissions en més de 8.300 caixers arreu del territori nacional. Després de l’entrada en vigor del Reial decret llei 11/2015 que regula les comissions per la retirada d’efectiu en caixers automàtics, tots els clients de Caixa Popular poden retirar efectiu a dèbit amb les nostres targetes sense comissió¹ en els caixers de l’acord, que inclouen els caixers de Caixa Rural², i també en els caixers Euro Automatic Cash-Popular, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Bankinter, Deutsche Bank, Cashzone, Caja Almendralejo, Caixa d’Enginyers, Novo Banco, Bankoa, Banco Pichincha, Arquia i Caixa Guissona.
Gràcies a aquest acord, els clients de Caixa Popular disposen de nombroses opcions per a retirar efectiu a dèbit sense cost addicional.
Què he de fer si tinc cap problema quan pague amb el mòbil?
Tots els clients de Caixa Popular poden trobar diferents canals d’atenció urgent. Pel que fa al fet de bloquejar targetes, podran contactar amb nosaltres durant les 24 hores del dia; igualment si tenen algun incident en el caixer.
¹Les condicions podran variar en virtut de l’evolució del mercat i se us comunicaran d’acord amb la normativa vigent.
²Les entitats Caixa Rural són: Caja Rural Central, Caja Rural de Gijón, Caja Rural de Navarra, Caja Rural de Extremadura, Caja Rural de Salamanca, Caja Rural de Soria, Caja Rural Regional, Caja Rural de Utrera, Caja Rural Granada, Caja Rural de Asturias, Cajaviva, Caja Rural de Jaén, Caixa Rural Galega, Cajasiete, Caja Rural de Teruel, Caja Rural de Zamora, Caja Rural de Baena, Caixa Rural de l’Alcúdia, Caja Rural de Nova Carteya, Caja Rural Cañete de las Torres, Caixa Rural Sant Isidrela Vall d’Uixó, Caixa Rural de l’Alcora, Caja Rural de Adamuz, Caixa Rural d’Algemesí, Caja Rural de Casas lbáñez, Caixa Rural d’Almassora, Caixa Rural d’Onda, Ruralnostra, Caja Rural de Villamalea, Caixa Rural d’Albal, Caixa Rural de Benicarló, Caixa Rural les Coves, Caixa Rural de Vinaròs, Caja Rural del Sur, Globalcaja, Bantierra i Banc Cooperatiu Espanyol.
³Busqueu el distintiu Euro Automatic Cash-Popular.
Escrito el dv., 17/04/2020 - 09:00
Compartir este post
Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer
La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau.
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.
El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries.
La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança.

Què significa i quina és la funció del SEPA?
El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres.
La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.