• Ruralvía

Vols enviar diners amb Ruralvía? No et perdes aquesta guia

2021-06-21T12:59:03+02:00 21 de juny de 2021|Entorn digital|

Quantes transferències has hagut de fer en l’últim mes? Aquesta operació tan recurrent ens permet resoldre deutes amb els amics, però també és molt útil per a fer pagaments en forma de cursos extracurriculars a alguna entitat pública. Per això la importància d’entendre com pots utilitzar Ruralvía, la teua banca digital, per a fer aquestes transaccions amb total comoditat.

En el moment de fer enviaments nacionals, de manera ordinària o per pagar les nòmines dels empleats, o enviaments a l’estranger et serà de gran utilitat. Però també per a utilitzar el sistema d’abonaments immediats o per a fer enviaments periòdics que et permeten cobrir despeses que et sobrevenen cada cert temps.

És important que entengues la diferència amb els traspassos, que són abonaments de diners que es fan entre comptes d’una mateixa entitat. Al contrari que aquests, les transferències et permeten pagar deutes amb comptes de diferents entitats, la qual cosa les converteix en operacions molt útils en el dia a dia. Vols saber com és el procediment per a fer enviaments de diners en Ruralvía?

ruralvia

 

A més de comprendre els tipus de transferències, hauries de saber també què són l’IBAN i el SWIFT. A més dels dígits, 24 per al primer i 8 per al segon, es distingeixen per la finalitat. L’IBAN identifica i valida de manera internacional un número de compte, mentre que el SWIFT identifica el banc beneficiari en una transferència internacional.

T’han vingut ganes d’enviar transferències amb Ruralvía? Si vols gaudir d’aquesta operació i moltes altres com a client de Caixa Popular, només has de descarregar l’app de Ruralvía en la Play Store o en l’App Store, depenent del dispositiu que utilitzes. És gratuïta i està dissenyada per satisfer totes les teues necessitats financeres, què esperes?

 

 

 

Deixeu un comentari

X