Vols saber on buscar i trobar finançament públic?

2020-12-16T13:40:09+01:00 28 de desembre de 2020|Els teus diners, Empren|

Les línies ICO que ofereix l’Institut de Crèdit Oficial són una de les opcions de finançament públic més sol·licitades, però no són les úniques. Juntament amb aquestes hi ha moltes convocatòries diferents que poden ser útils per a impulsar el teu negoci a nous horitzons empresarials, en el terreny nacional o internacional.

Un altre lloc per a buscar subvencions i ajudes públiques per al teu negoci és el portal digital Tufinanziazion.com. En aquest lloc web s’identifiquen centenars de subvencions públiques organitzades per àmbit geogràfic, a escala local i fins i tot europea, o sector d’activitat. Gràcies a una primera cerca, les empreses, de qualsevol grandària, emprenedors o autònoms podran sol·licitar més informació i, fins i tot, fer les gestions per tramitar l’ajuda o subvenció.

Ara t’ensenyarem com pots accedir-hi i quantes eines pots utilitzar perquè els teus projectes arriben a bon port. En les convocatòries de la plataforma trobaràs, a més, descripcions detallades amb enllaços i els terminis de venciment de cada convocatòria.

 

 

Tufinanziazion.com t’ofereix un accés il·limitat a guies sobre finançament i eines de gestió financera. A més, també compta amb un podcast per saber les últimes novetats d’ajudes públiques per a empreses i un informe d’ajudes públiques per saber de primera mà quina inversió et convé per al teu negoci.

Els clients de Caixa Popular poden registrar-s’hi de manera gratuïta per gaudir de totes aquestes eines i de molts altres serveis en condicions especials i beneficioses per a la seua situació. Entra-hi i descobreix com trobar centenars de subvencions públiques en tan sols uns clics.

Deixeu un comentari

X