Al teu costat

Entrevista a Nieves Montoya, voluntària en Kind Surf València.

22 març 2021

Com ja sabeu, cada cert temps ens agrada dedicar un espai en la secció #AlTeuCostat per parlar-vos dels projectes de voluntariat que duen a terme els nostres companys i companyes.

Hui vos presentem la nostra companya Nieves Montoya, que es defineix com una dona amant dels seus, inquieta, curiosa, somiadora, una mica rebel i que adora entre moltes altres coses, els xiquets i xiquetes, els gossos, la mar, el sol, la llum de València, aprendre coses noves, viatjar, conéixer llocs i costums diferents de les nostres, la música en directe i el pastís de formatge.

Nieves va començar a treballar en Caixa Popular fa 21 anys i actualment dirigeix el departament de Cartera i és consellera en el Consell Rector, com a representant dels socis i sòcies de treball.

Per conéixer en profunditat la seua activitat en l’àmbit solidari, vos deixem amb la seua entrevista completa:

 

  1. Una frase que et definisca o siga important per a tu.

Més que amb frases o paraules, m’identifique amb música.

Música de tota mena, i que depenent del meu dia, pot anar des de l’Adagi en sol menor d’Albinoni fins a alguna de Metallica , AC/DC o Extremoduro.

 

  1. Amb quina entitat o entitats col·labores com a voluntària?

Actualment col·labore econòmicament com a sòcia amb Acnur i Save the Children i anteriorment amb Intermón Oxfam, tant com a sòcia o com a participant amb altres companys de Caixa Popular en el seu Intermón Trailwalker el 2018 a Vitòria i el 2019 a Girona. Puntualment també col·labore amb Metges Sense Fronteres.

Com a voluntària activa col·labore amb Kind Surf València.

 

  1. A què es dedica aquesta entitat?

Kind Surf València es dedica a la inclusió a través del surf de persones en risc d’exclusió social i de persones amb discapacitat.

 

  1. Quan vas iniciar la teua col·laboració amb ella?

Puntualment col·laborant en les jornades en la mar des del 2017 i amb una participació més activa des del 2019.

 

  1. En què consisteix aquesta col·laboració?

Tant en la part més burocràtica, col·laborant amb l’equip de Kind  Surf València en alguna de les funcions internes de gestió de l’entitat, com participant en la part més activa d’esdeveniments i jornades de surf inclusiu que es duen a terme a la mar, fent costat a tècnics, atenent participants, gestió del material…

 

  1. Què t’aporta fer aquest voluntariat?

Qualsevol voluntariat que faces t’aporta molt, principalment a la teua faceta més humana.

D’una banda, connecte en el meu temps lliure tres de les meues passions: el surf, la infància i el meu fill, que també col·labora com a voluntari actiu.

I de l’altra, em permet participar en la millora de la qualitat de vida d’altres persones i posar en valor el que realment importa, aprendre a relativitzar… els participants m’ensenyen què és la verdadera superació personal. Mai deixen de sorprendre’m.

I sobretot, moltes i bones sensacions, experiències i riures… molts riures, també alguna  llàgrima, sempre d’alegria, quan els veus avançar i gaudir amb situacions que a nosaltres ens poden resultar quotidianes i fàcilment assolibles, però que per a ells i elles i les seues famílies, fins aquest moment, només han sigut reals en els seus somnis.

Fer realitat els teus somnis és fantàstic; participar dels d’un altre o un altra, màgic.

 

Moltes gràcies per les teues respostes Nieves. Aquesta entrevista és una mostra més del fet que en Caixa Popular portem la solidaritat en el nostre ADN .

 

Escrito el dl., 22/03/2021 - 08:49

Compartir este post

Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau. 
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau. 
 

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries. 


La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança. 
 

Què significa i quina és la funció del SEPA?

Què significa i quina és la funció del SEPA?

El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres. 


La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.