• genz

Vols saber com és la generació Z? Desenfadada, inquieta i digital

2021-01-19T23:21:29+01:00 22 de gener de 2021|A tu lado, Entorn digital|

Els joves de hui dia, nascuts entre el 1995 i el 2010, conformen la coneguda com a generació Z. Són natius digitals, acostumats a manejar unes quantes pantalles alhora, i es caracteritzen per buscar l’estabilitat financera anhelada pels seus germans majors, de la generació mil·lennista.

La generació Z és desenfadada, li agraden els reptes i està acostumada a moure’s per Internet, igual que els seus pares pertanyents, a la generació X. El seu problema principal és buscar una veu que puga connectar amb els altres, i són conscients que el seu temps d’atenció és limitat i s’impacienten amb facilitat.

Et sona algun d’aquests trets? Si pertanys a aquesta generació, és possible que et veges reflectit en aquestes característiques que t’expliquem a continuació.

 

 

 

 

 

Per als joves de la generació Z, igual que els seus avis baby boomers, cada vegada és més important tindre informació fiable per a planejar el seu futur financer. Aprenen ràpid, de manera que ja estan pensant en quina faena faran quan acaben els estudis.

 

La seua nativitat digital els ajuda a expressar la seua opinió en YouTube o Instagram, mentre que el wifi es converteix en el seu millor aliat. És per això que tenen un bon futur en faenes relacionades amb la comunicació, com el periodisme, la publicitat en línia o les xarxes socials.

 

Deixeu un comentari

X