AL TEU COSTAT

Vols saber com és la generació Z? Desenfadada, inquieta i digital

3 des. 2021

Els joves de hui dia, nascuts entre el 1995 i el 2010, conformen la coneguda com a generació Z. Són natius digitals, acostumats a manejar unes quantes pantalles alhora, i es caracteritzen per buscar l’estabilitat financera anhelada pels seus germans majors, de la generació mil·lennista.

La generació Z és desenfadada, li agraden els reptes i està acostumada a moure’s per Internet, igual que els seus pares pertanyents, a la generació X. El seu problema principal és buscar una veu que puga connectar amb els altres, i són conscients que el seu temps d’atenció és limitat i s’impacienten amb facilitat.

Et sona algun d’aquests trets? Si pertanys a aquesta generació, és possible que et veges reflectit en aquestes característiques que t’expliquem a continuació.

 

 

 

 

 

Per als joves de la generació Z, igual que els seus avis baby boomers, cada vegada és més important tindre informació fiable per a planejar el seu futur financer. Aprenen ràpid, de manera que ja estan pensant en quina faena faran quan acaben els estudis.

 

La seua nativitat digital els ajuda a expressar la seua opinió en YouTube o Instagram, mentre que el wifi es converteix en el seu millor aliat. És per això que tenen un bon futur en faenes relacionades amb la comunicació, com el periodisme, la publicitat en línia o les xarxes socials.

 

Escrito el dv., 03/12/2021 - 14:17

Compartir este post

Artículos relacionados

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Estigues atent a possibles atacs cibernètics amb la finalitat de previndre paranys, com el robatori d’identitat i les telefonades fraudulentes. 
En un entorn digital cada vegada més interconnectat, els delinqüents cibernètics estan constantment a la cerca d’oportunitats per a aprofitar la ingenuïtat o la falta d’atenció d’usuaris desprevinguts. En aquesta era en què la tecnologia té un paper essencial en la nostra rutina, és de summa importància mantindre’ns alerta i ben informats per a evitar caure en els paranys ordits per aquests criminals digitals. Aprén a protegir-te en aquest entorn i no et deixes enganyar!
 

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

El mes de setembre posa a prova l’estabilitat econòmica. No obstant això, a través de la planificació de pressupostos minuciosos, la reutilització de recursos i l’adopció de pràctiques d’estalvi, és possible enfrontar amb èxit els reptes financers d’aquest període. 
Dins del cicle anual de despeses, setembre es destaca com un mes que planteja reptes a la planificació financera de nombroses famílies. Amb la tornada a l’escola i la recuperació de les rutines després de les vacances d’estiu, els costos poden augmentar de manera significativa. Per tant, per a afrontar aquest escenari, resulta fonamental comptar amb estratègies i recomanacions que possibiliten superar reeixidament les dificultats financeres de setembre. T’agradaria descobrir les estratègies per a gestionar les teues despeses sense comprometre la teua solidesa econòmica? Si és així, continua llegint aquest apunt.