Entorn digital

Amb Ruralvía, bloquejar o apagar la teua targeta de Caixa Popular és fàcil i immediat. Aprén a fer-ho!

5 nov. 2021

Utilitzes Ruralvía per a resoldre les teues operacions diàries? Transferències, traspassos, rebuts… La banca digital dels clients de Caixa Popular et permet fer les teues transaccions habituals amb total comoditat, emprant productes com les targetes per a fer pagaments digitals o per a traure diners en efectiu dels caixers.


Això sí, a vegades és possible que necessites apagar o bloquejar les teues targetes, bé perquè les has perdudes i no les trobes en el teu establiment favorit o perquè algú t’ha ficat la mà a la butxaca i se t’ha emportat la cartera. En aquest cas, la cosa més segura és invalidar-la perquè ningú més que tu puga utilitzar-la per a traure diners dels teus comptes.


La cosa bona és que, gràcies a la banca digital de Ruralvía, pots resoldre aquestes incidències només en uns minuts. Bloquejar o apagar la teua targeta forma part de les solucions immediates, que et permeten utilitzar el mòbil o l’ordinador per a dur a terme aquestes operacions immediatament.


No saps com apagar o bloquejar la targeta? Aprén a fer totes dues operacions en Ruralvía

 

Gràcies a Ruralvía, pots acabar amb els problemes que se’t presenten mentre fas les teues transaccions, com recuperar la clau de signatura i aconseguir un PIN nou per a la teua targeta. De la mateixa manera, també pots apagar-la o bloquejar-la en cas d’extraviament o robatori, utilitzant la versió web o la versió mòbil per a rebre les notificacions digitals a través d’una bústia virtual.

Si vols apagar la teua targeta de manera temporal, bé perquè has de viatjar a l’estranger i vols guardar-la sense que ningú hi tinga accés o perquè no saps quan la tornaràs a utilitzar, només has de desactivar-la durant un temps. En aquest cas, amb accés a internet, tens dues opcions:


  • En Ruralvía mòbil, només has d’entrar en l’apartat ‘Les meues targetes’, seleccionar ‘Activar/Bloquejar’ i clicar sobre ‘Apagar/Encendre targeta’, triant entre les opcions “Apagada” o “Encesa”.

  • En el web de Ruralvía, has d’entrar en la categoria ‘Targetes’, triar ‘Operacions’ i seleccionar ‘Bloqueig temporal’.


En el cas que vulgues bloquejar la targeta de manera permanent, bé perquè algú te l’ha robada de la bossa o tenies la targeta en la funda del mòbil i t’ha caigut en anar a un establiment, la millor cosa que pots fer és entrar en l’app mòbil o en l’ordinador i resoldre l’inconvenient tu mateix.


  • En Ruralvía mòbil, accedeix a l’apartat “Les meues targetes”, clica en “Activar / Bloquejar” i, de nou, en “Bloquejar”. En el moment d’“Acceptar” hauràs d’indicar si es tracta d’un robatori, un extraviament o una substitució per deterioració.  • En el web de Ruralvía, entra en la pestanya de “Targetes” i tria l’opció de “Bloqueig” entre les operacions que t’ensenyem. Una vegada tries la targeta que has de bloquejar, indicant el motiu de la cancel·lació, fes clic en el botó “Acceptar”.El bloqueig de la targeta és una acció que no té marxa arrere, així que assegura’t de buscar-la a casa o on penses que l’hages deixada abans de recórrer a això. Al cap d’uns dies, l’entitat t’enviarà una targeta amb una numeració nova i un PIN diferent perquè tornes a fer els pagaments en línia en el teu comerç electrònic, o pugues fer el pagament amb ella des d’Internet.Si vols operar amb les teues targetes amb seguretat, fes-te client de Caixa Popular

 

Vols gaudir de tots els beneficis que t’ofereix Ruralvía? Des de la possibilitat de fer transferències nacionals o internacionals, fins a l’organització dels teus rebuts o la gestió de les teues targetes, pots fer totes les teues operacions sent client de Caixa Popular.


Hui pots seguir el nostre procés digital i convertir-te en client de la nostra entitat sense moure’t del lloc. Primer de tot descarrega l’app Ruralvía mòbil, després fes clic en el botó “Fes-te’n client” i segueix aquests passos:

  1. En la llista d’entitats, tria “Caixa Popular”.

  2. Emplena les dades que figuren en el formulari.

  3. Serà important que tingues el DNI a mà per poder enviar-lo en el moment.

  4. Atén la videotelefonada perquè sapiem que eres tu qui ens atén.

  5. Acaba el procés signant els documents de manera digital.


Si trobes algun problema en l’entorn en línia o prefereixes seguir un altre mètode, pots dirigir-te a una oficina de Caixa Popular, on podrem ajudar-te a solucionar qualsevol problema i fer-te client només en uns minuts.

 

Escrito el dv., 05/11/2021 - 00:00