Els teus diners

Beneficis per a moltes persones.

28 març 2018

En Caixa Popular hem augmentat els beneficis amb un resultat anual de 10,1 milions d'euros.

Durant 2017 Caixa Popular s'ha consolidat com la primera entitat financera per actius de la Comunitat Valenciana, aconseguint uns beneficis de 10,1 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 25%.

La política de finançament sempre ha sigut un dels objectius de la cooperativa. Des de Caixa Popular s'ha finançat a tot tipus de projectes, tant d'empreses com d'autònoms o famílies.

A més, enguany, Caixa Popular ha aconseguit els 190.000 clients, la qual cosa suposa un increment de 12.000 clients. D'altra banda, la majoria d'ells no solament utilitzen la banca digital sinó que, a més, el 70% de les operacions es realitzen mitjançant operacions d'autoservei.

Els bons resultats també es posen de manifest en la creació de nous llocs de treball, ja que durant enguany s'han creat 12 llocs més.

En total, la plantilla la formen 322 persones. Durant aquests últims dos anys s'han obert 4 noves oficines a València. En total ja són 71 oficines que ofereixen l'horari presencial més ampli del mercat, atenent els clients tots els matins i totes les vesprades.

El pla d’expansió de Caixa Popular continuarà fixant un creixement sostenible, per seguir oferint un model de banca valenciana que complisca les expectatives de les persones que confien en ella.

 

 

Escrito el dc., 28/03/2018 - 09:53