Les targetes de Caixa Popular desperten somriures.

11 abr. 2018

En Caixa Popular volem despertar milers de somriures entre els més menuts. Per això, cada vegada que un client pague amb una targeta de Caixa Popular, farà somriure a un xiquet, perquè les nostres targetes són solidàries.

Del que pagues amb les nostres targetes, destinem el 0,7% dels ingressos que ens genera per ajudar a la labor de PayaSOSpital, perquè puguen fer somriure als xiquets que més ho necessiten.

PayaSOSpital visita als xiquets i xiquetes hospitalitzats per a canviar la seua tristesa per alegria, fer que juguen, que s’il·lusionen i arrancar-los un somriure. L’objectiu és aconseguir que durant uns minuts obliden que estan en un hospital. En definitiva, que continuen sent feliços i milloren la seua salut.

Setmana a setmana PayaSOSpital visita als xiquets, xiquetes i adolescents ingressats als hospitals públics amb uns "doctors" molt especials. Encara que porten un enorme nas roig, bates de colorins, titelles i barrets impossibles, es prenen molt seriosament la seua feina. Són artistes professionals que s'han format per poder actuar, cantar, fer música i fins i tot malabars dins dels servicis de pediatria.

Les actuacions dels artistes de PayaSOSpital són regulars i contínues durant tot l'any. En cada jornada, s'adapten a les circumstàncies i característiques dels menors. Les seues intervencions estan avalades pels professionals de la salut i es realitzen de forma coordinada amb el personal sanitari.

De nou, marquem la diferència i hem posat en marxa una iniciativa solidària que ens diferència com a entitat financera i que contribuirà a fer un poc més fàcil dels malalts més menuts.

Si t'ha agradat la iniciativa, no et perdes el vídeo que vam preparar per a difondre la iniciativa en la qual tu contribueixes a una gran labor, sense que et coste ni un cèntim. 

 

Escrito el dc., 11/04/2018 - 09:46