Entorn digital

Les nostres recomanacions en Apps financeres: Ruralvia Pay, DIMO, Bizum, TCL, ...

18 abr. 2018

La revolució tecnològica és un dels temes més freqüents de hui dia. I no és per a menys, ja que el nostre món ha canviat. Ara comprem per Internet, estudiem online, ens relacionem per Whatsapp i compartim les nostres fotos en en multitud de xarxes socials.

Internet ha revolucionat les nostres vides i, en un món on tot està a l’abast d’un click, no és d'estranyar que les finances hagen trobat el seu propi lloc.

El ritme al que creixen les tecnologies és imparable, per això posar-nos al dia amb les millors Apps per a gestionar les nostres finances ens estalviarà molt temps.

Entre les Apps destinades al sector, Caixa Popular aposta sobretot per aquelles que ens fan la vida més fàcil i sobretot, l'economia.

Ruralvía Pay és una de les apostes de la nostra banca. Una solució perfecta per a pagar per mitjà del mòbil, sense necessitat de portar targeta o efectiu. Mitjançant aquesta aplicació es poden controlar els moviments de les nostres targetes i triar amb quina desitgem pagar.

Mitjançant tecnologia NFC, el teu mòbil serà la teua nova targeta de crèdit, i si no tens un smartphone preparat per als pagaments contact less, no et preocupes, pots sol·licitar un sticker que pegat en el dors del telèfon inclourà aquesta tecnologia en el teu terminal.

I no solament açò, Ruralvía Pay inclou entre les seues funcionalitats Bizum”, amb la qual podràs enviar, rebre o sol·licitar diners als teus contactes. Si el teu amic et deu diners, el més còmode és que t’ho torne per Bizum. A l'instant i sense despeses extres.

I és que, quantes vegades els teus amics et deixen a deure diners per no tenir canvi? Amb aquestes aplicacions ja ningú tindrà por de pagar o de posar diners per al regal d'aniversari de torn.

Una altra funcionalitat que pugues ser-te molt útil és DIMO. Gràcies a aquesta eina integrada dins de Ruralvía podràs traure diners en el caixer sense targeta o enviar-li-ho a algú perquè ho arreplegue a l'instant.

Gràcies a DIMO, les crisis no seran tan crisis. Que t'has deixat la cartera a casa?, doncs des del treball podràs enviar-te diners en un plisplas… Com? Accedeixes a Ruralvía, des de l'ordinador o el mòbil, entres en DIMO, introdueixes l'import i el número de telèfon del destinatari. El servei enviarà un SMS a aquest telèfon, amb una clau per a retirar efectiu en els caixers de Caixa Popular. Des de 20 € fins a 600 €, 24h 365 dies a l'any. Útil, veritat?

D'altra banda, una altra de les grans ajudes per a les nostres compres ve en forma de targeta. TCL és una App vinculada a una targeta que a més de fer més fàcil les compres gràcies a la facilitat per a l'ajornament de pagaments, també pretén estimular la compra en el comerç local.

Esperem que us haja semblat interessant, però sobretot, que gràcies a l'ús d'alguna d'aquestes aplicacions tecnologies us resulte més fàcil gestionar els vostres comptes i ordenar les finances.

 

Escrito el dc., 18/04/2018 - 09:47