AL TEU COSTAT

Com funciona la síndrome postvacacional i com lluitar contra ella

3 des. 2021

Cada vegada que sentim a parlar de la síndrome postvacacional tendim a tirar-nos les mans al capdavant. No obstant això, el que molts no saben és que amb una sèrie de recomanacions podem tornar a la faena amb les piles carregades i sense necessitat de patir símptomes com ara depressions, molèsties físiques i/o psicològiques.

Les vacances ens han ajudat a desconnectar i dedicar tot el temps del món a nosaltres i a la nostra família. Ara ha arribat el moment de tornar a conciliar horaris i dividir el nostre temps entre la llar i la faena, per a això és molt important tindre una mentalitat positiva que ens ajude a elaborar la nostra pròpia planificació diària.

Pensa en idees que t’ajuden a dedicar temps als teus propis entreteniments, abans o després de treballar. Potser és el moment de començar un llibre que t’ajude a descansar la ment, o de començar aqueix curs de cuina en línia que sempre has tingut al cap. Tria alguna de les idees que t’oferim a continuació i deixa volar la imaginació.

No et deixes portar per les males sensacions, que poden llastrar el teu acompliment laboral. Per contra, intenta interessar-te pels companys de faena i organitza l’oficina des del primer dia. D’aquesta manera, podràs reprendre la teua activitat tal com la vas deixar quan te’n vas anar de vacances.

També hi ha la possibilitat que els teus fills hagen de tornar al col·le d’ací a dies o ja hi hagen tornat. En aqueix cas, és important que els ajudes a superar la possible síndrome postvacacional que puguen tindre. La pandèmia pel COVID-19 ha canviat les rutines d’adults i xiquets, i per això és a les nostres mans suavitzar el seu impacte en la ment dels més menuts quan tornen a les aules.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escrito el dv., 03/12/2021 - 14:34

Compartir este post

Artículos relacionados

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Estigues atent a possibles atacs cibernètics amb la finalitat de previndre paranys, com el robatori d’identitat i les telefonades fraudulentes. 
En un entorn digital cada vegada més interconnectat, els delinqüents cibernètics estan constantment a la cerca d’oportunitats per a aprofitar la ingenuïtat o la falta d’atenció d’usuaris desprevinguts. En aquesta era en què la tecnologia té un paper essencial en la nostra rutina, és de summa importància mantindre’ns alerta i ben informats per a evitar caure en els paranys ordits per aquests criminals digitals. Aprén a protegir-te en aquest entorn i no et deixes enganyar!
 

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

El mes de setembre posa a prova l’estabilitat econòmica. No obstant això, a través de la planificació de pressupostos minuciosos, la reutilització de recursos i l’adopció de pràctiques d’estalvi, és possible enfrontar amb èxit els reptes financers d’aquest període. 
Dins del cicle anual de despeses, setembre es destaca com un mes que planteja reptes a la planificació financera de nombroses famílies. Amb la tornada a l’escola i la recuperació de les rutines després de les vacances d’estiu, els costos poden augmentar de manera significativa. Per tant, per a afrontar aquest escenari, resulta fonamental comptar amb estratègies i recomanacions que possibiliten superar reeixidament les dificultats financeres de setembre. T’agradaria descobrir les estratègies per a gestionar les teues despeses sense comprometre la teua solidesa econòmica? Si és així, continua llegint aquest apunt.