Els teus diners

Consells per a aprofitar al màxim la teua targeta de dèbit

29 ag. 2023

Per a obtindre el màxim profit d’una targeta de dèbit, és essencial comprendre el seu ús adequat i efectiu. Aquestes targetes, enllaçades directament amb el nostre compte bancari, proporcionen una sèrie d’avantatges i comoditats significatives, sempre que tinguem plena consciència de com aprofitar-les al màxim. Anota aquests consells per a optimitzar el seu potencial!

•    Una vegada adquireixes una targeta, és crucial entendre com funciona per a traure el màxim profit de tots els seus avantatges. En primer lloc, la targeta et brinda la possibilitat de retirar diners en efectiu des de caixers automàtics. Aquesta opció és altament convenient, ja que no necessites dirigir-te a una entitat financera per a obtindre efectiu. Tan sols has d’acostar-te a qualsevol caixer automàtic de Caixa Popular i fer la teua retirada amb facilitat. 
•    Mantindre la seguretat de la teua targeta en tot moment és de summa importància. Tant si és una targeta de crèdit com de dèbit, sempre has d’estar alerta respecte de la seua ubicació i assegurar-te de no perdre-la o deixar-la desatesa en cap moment. En cas d’extraviar-la o patir un robatori, és vital que et comuniques de manera immediata amb la teua entitat financera. 
•    Establir un PIN segur resulta d’importància vital per a salvaguardar les nostres transaccions financeres en caixers automàtics i punts de venda. Un PIN, també conegut com a número d’identificació personal, és una combinació numèrica que emprem com a mesura de seguretat per a autoritzar les nostres operacions. 
•    Protegeix els teus pagaments en tot moment. A l’hora d’efectuar transaccions segures en establiments físics o en línia, resulta crucial garantir la fiabilitat dels llocs, mantindre saldo suficient en el compte, optar per pàgines web segures, triar mètodes de pagament de confiança i evitar compartir informació personal amb fonts no verificades. 
•    Assegura’t de comprendre els límits i les condicions. És fonamental familiaritzar-se amb les regles, les restriccions o els termes que s’apliquen en diverses situacions per a evitar sorpreses o malentesos. 
•    Conservar una salut financera òptima requereix controlar les teues despeses de manera acurada. Registrar totes les teues transaccions i examinar els moviments del teu compte et permetrà adquirir un coneixement profund sobre les teues despeses, detectar patrons i hàbits de consum i prendre decisions encertades per a administrar els teus diners de manera més eficient. 


En Caixa Popular estem fermament compromesos a oferir als nostres clients les millors solucions financeres adaptades a les seues circumstàncies i preferències. Gràcies a la nostra àmplia varietat d’eines de pagament, podràs seleccionar amb més facilitat la que s’adapte millor a tu. Si vols obtindre més informació, no dubtes a acudir a l’oficina més pròxima o contacta amb nosaltres per via telefònica. Estarem encantats d’ajudar-te!
 

Escrito el dt., 29/08/2023 - 12:19

Compartir este post

Artículos relacionados

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Estigues atent a possibles atacs cibernètics amb la finalitat de previndre paranys, com el robatori d’identitat i les telefonades fraudulentes. 
En un entorn digital cada vegada més interconnectat, els delinqüents cibernètics estan constantment a la cerca d’oportunitats per a aprofitar la ingenuïtat o la falta d’atenció d’usuaris desprevinguts. En aquesta era en què la tecnologia té un paper essencial en la nostra rutina, és de summa importància mantindre’ns alerta i ben informats per a evitar caure en els paranys ordits per aquests criminals digitals. Aprén a protegir-te en aquest entorn i no et deixes enganyar!
 

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

El mes de setembre posa a prova l’estabilitat econòmica. No obstant això, a través de la planificació de pressupostos minuciosos, la reutilització de recursos i l’adopció de pràctiques d’estalvi, és possible enfrontar amb èxit els reptes financers d’aquest període. 
Dins del cicle anual de despeses, setembre es destaca com un mes que planteja reptes a la planificació financera de nombroses famílies. Amb la tornada a l’escola i la recuperació de les rutines després de les vacances d’estiu, els costos poden augmentar de manera significativa. Per tant, per a afrontar aquest escenari, resulta fonamental comptar amb estratègies i recomanacions que possibiliten superar reeixidament les dificultats financeres de setembre. T’agradaria descobrir les estratègies per a gestionar les teues despeses sense comprometre la teua solidesa econòmica? Si és així, continua llegint aquest apunt.