Entorn digital

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

1 març 2023

1. Descàrrega l’aplicació de Ruralvía

En primer lloc, descàrrega l’app en el teu dispositiu mòbil, accedeix-hi i selecciona Caixa Popular.

2. Completa el formulari

Hauràs d’emplenar un formulari amb les teues dades personals, assegura’t de tindre a prop el DNI durant aquest tràmit. Només t’ocuparà uns pocs segons.

3. Videotelefonada identificativa

Mantingues el DNI a prop i compta amb un espai en què pugues connectar-te a Internet sense problemes. A més, assegura’t que aquest lloc siga lluminós i aïllat de sorolls. Quan estigues a punt, comprovarem la teua identitat mitjançant una breu videotelefonada.
No oblides que l’horari del nostre equip professional és el següent: de dilluns a divendres de 9.00 a 23.00 hores i els caps de setmana, dissabtes i diumenges de 10.00 a 19.00 hores.

4. Signatura en línia

Després de comprovar la teua identitat, el pas següent i definitiu serà signar els contractes de manera en línia. Per assegurar aquest procés, t’enviarem una contrasenya per SMS.

Quins són els productes i els servicis que pots aconseguir en ser client de Caixa Popular?

Sens dubte, si eres client de Caixa Popular pots obtindre nombrosos beneficis, entre els quals destaquen els següents:
•    Targeta de dèbit: amb què pots abonar les compres, retirar diners i dur a terme altres operacions en els nostres caixers.
•    Compte corrent: et permet controlar els diners, fer ingressos, domiciliar la nòmina o fer transaccions en el moment i el lloc que tries.
•    Accés a banca en línia: amb aquesta opció pots fer qualsevol tipus de transacció financera mitjançant els nostres canals digitals.

Hi tens algun dubte? Nosaltres t’ajudem a resoldre’l

•    Qui pot ser client de Caixa Popular? Les persones majors de 18 anys que residisquen a Espanya i, actualment, no tinguen cap producte contractat amb la nostra entitat.
•    És possible obrir un compte amb més d’un titular? El procés “Fes-te’n client” només permet obrir un compte amb un titular. Si tens al cap afegir més titulars, has d’acudir a les nostres oficines.
•    Tinc la possibilitat d’acudir a una oficina amb aquest compte? Per descomptat, una vegada que et dones d’alta com a client, podràs gaudir dels servicis de les nostres oficines i, també, dels beneficis i les comoditats del nostre web, la nostra app mòbil i els nostres caixers.
•    Què cal per a completar el procés de contractació? Tan sols has de tindre a mà el DNI i disposar del telèfon mòbil.
•    “Fes-te’n client” disposa d’alguna limitació? Aquest compte permet tota mena de domiciliacions i admet, al seu torn, la realització de transferències.
 

 

infografia pasos para hacerse cliente de caixa popular

Escrito el dc., 01/03/2023 - 14:05

Compartir este post

Artículos relacionados

Descobreix amb Caixa Popular els vectors d'atac més utilitzats pels ciberdelinqüents.

Descobreix amb Caixa Popular els vectors d'atac més utilitzats pels ciberdelinqüents.

Saps en què consisteixen els vectors d’atac? En ciberseguretat, aquests mitjans permeten als ciberdelinqüents fer atacs a un sistema i prendre el control total o parcial de l’equip, amb la finalitat de tindre certs beneficis econòmics o d’una altra índole. Des de Caixa Popular t’expliquem tot el que has de saber sobre aquests mètodes. 
Encara que el terme “vectors d’atac” s’utilitza habitualment en l’àmbit de la informàtica, l’origen es remunta a l’àmbit militar. En aquest sentit, fa referència a les bretxes o febleses de seguretat en les defenses de l’enemic, que poden ser aprofitades per a fer un atac determinat.
 

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

Fer-te client de Caixa Popular és més fàcil del que penses. Ara pots fer-ho des del mòbil quan i on vulgues. En aquesta infografia t’expliquem els quatre passos que has de seguir per aconseguir-ho. No t’ho perdes!
Vols fer-te client de la nostra entitat? En Caixa Popular volem facilitar-te la tasca perquè no perdes un minut de més en aquest procés, per això a continuació et mostrarem com fer-te’n client d’una manera fàcil i ràpida.