Entorn digital

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

1 març 2023

1. Descàrrega l’aplicació de Ruralvía

En primer lloc, descàrrega l’app en el teu dispositiu mòbil, accedeix-hi i selecciona Caixa Popular.

2. Completa el formulari

Hauràs d’emplenar un formulari amb les teues dades personals, assegura’t de tindre a prop el DNI durant aquest tràmit. Només t’ocuparà uns pocs segons.

3. Videotelefonada identificativa

Mantingues el DNI a prop i compta amb un espai en què pugues connectar-te a Internet sense problemes. A més, assegura’t que aquest lloc siga lluminós i aïllat de sorolls. Quan estigues a punt, comprovarem la teua identitat mitjançant una breu videotelefonada.
No oblides que l’horari del nostre equip professional és el següent: de dilluns a divendres de 9.00 a 23.00 hores i els caps de setmana, dissabtes i diumenges de 10.00 a 19.00 hores.

4. Signatura en línia

Després de comprovar la teua identitat, el pas següent i definitiu serà signar els contractes de manera en línia. Per assegurar aquest procés, t’enviarem una contrasenya per SMS.

Quins són els productes i els servicis que pots aconseguir en ser client de Caixa Popular?

Sens dubte, si eres client de Caixa Popular pots obtindre nombrosos beneficis, entre els quals destaquen els següents:
•    Targeta de dèbit: amb què pots abonar les compres, retirar diners i dur a terme altres operacions en els nostres caixers.
•    Compte corrent: et permet controlar els diners, fer ingressos, domiciliar la nòmina o fer transaccions en el moment i el lloc que tries.
•    Accés a banca en línia: amb aquesta opció pots fer qualsevol tipus de transacció financera mitjançant els nostres canals digitals.

Hi tens algun dubte? Nosaltres t’ajudem a resoldre’l

•    Qui pot ser client de Caixa Popular? Les persones majors de 18 anys que residisquen a Espanya i, actualment, no tinguen cap producte contractat amb la nostra entitat.
•    És possible obrir un compte amb més d’un titular? El procés “Fes-te’n client” només permet obrir un compte amb un titular. Si tens al cap afegir més titulars, has d’acudir a les nostres oficines.
•    Tinc la possibilitat d’acudir a una oficina amb aquest compte? Per descomptat, una vegada que et dones d’alta com a client, podràs gaudir dels servicis de les nostres oficines i, també, dels beneficis i les comoditats del nostre web, la nostra app mòbil i els nostres caixers.
•    Què cal per a completar el procés de contractació? Tan sols has de tindre a mà el DNI i disposar del telèfon mòbil.
•    “Fes-te’n client” disposa d’alguna limitació? Aquest compte permet tota mena de domiciliacions i admet, al seu torn, la realització de transferències.
 

 

infografia pasos para hacerse cliente de caixa popular

Escrito el dc., 01/03/2023 - 14:05

Compartir este post

Artículos relacionados

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Estigues atent a possibles atacs cibernètics amb la finalitat de previndre paranys, com el robatori d’identitat i les telefonades fraudulentes. 
En un entorn digital cada vegada més interconnectat, els delinqüents cibernètics estan constantment a la cerca d’oportunitats per a aprofitar la ingenuïtat o la falta d’atenció d’usuaris desprevinguts. En aquesta era en què la tecnologia té un paper essencial en la nostra rutina, és de summa importància mantindre’ns alerta i ben informats per a evitar caure en els paranys ordits per aquests criminals digitals. Aprén a protegir-te en aquest entorn i no et deixes enganyar!
 

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

El mes de setembre posa a prova l’estabilitat econòmica. No obstant això, a través de la planificació de pressupostos minuciosos, la reutilització de recursos i l’adopció de pràctiques d’estalvi, és possible enfrontar amb èxit els reptes financers d’aquest període. 
Dins del cicle anual de despeses, setembre es destaca com un mes que planteja reptes a la planificació financera de nombroses famílies. Amb la tornada a l’escola i la recuperació de les rutines després de les vacances d’estiu, els costos poden augmentar de manera significativa. Per tant, per a afrontar aquest escenari, resulta fonamental comptar amb estratègies i recomanacions que possibiliten superar reeixidament les dificultats financeres de setembre. T’agradaria descobrir les estratègies per a gestionar les teues despeses sense comprometre la teua solidesa econòmica? Si és així, continua llegint aquest apunt.