AL TEU COSTAT

Entrevista a Pep Cuenca, responsable del segment “Persones Jubilades”

25 febr. 2022

La proximitat, l'amabilitat i la vocació de servei distingeixen a Caixa Popular. Qualsevol client mereix una bona atenció i més especialment quan parlem de les persones majors.

Mentre que el sector ha requerit un termini d'un mes per a adequar la seua oferta a les exigències de les autoritats, Caixa Popular no ha hagut d'aplicar cap mesura addicional perquè ja tractem a les persones majors “amb l'atenció que aquestes mereixen, com si foren els nostres pares”.

De fet, comptem amb un especialista responsable del segment de persones jubilades. Ell és Pep Cuenca i hui a través d'aquesta entrevista coneixerem millor el seu rol i la proposta de valor que oferim a aquest col·lectiu.

Presentació breu: aficions, trajectòria professional.


Soc Pep Cuenca, soc de Xàtiva, però visc a València. Vaig entrar en Caixa allà per l’any 95 en l’of. 05-Catarroja i al llarg d’aquests anys he passat per moltes oficines amb diferents responsabilitats, des de caixer fins a director. Actualment estic en l’of. 01-Alaquàs ja 8 anys i a més soc el responsable del segment “Persones Jubilades” de Caixa Popular.

Entre les meues aficions destaque anar amb bicicleta, sobretot per la muntanya, que em relaxa molt. I la música, ja que també toque el baix eclèctic i la guitarra.

 

Com definiries breument l’objectiu que vols aconseguir amb el desenvolupament d’aquest segment?


El que busquem des de l’especialitat de Persones Jubilades és aconseguir que els nostres clients consideren Caixa Popular l’entitat en què se senten més feliços, una segona llar, on es puguen relacionar tranquil·lament amb tots els companys, sense imposicions d’horaris ni de mitjans tecnològics i on se senten valorats com a persones.

 

 

Què creus que valoren més els clients jubilats en Caixa Popular?


Si per a tos els clients és important, en especial per a aquest segment, sens dubte, el que més pense que es valora és l’empatia de l’entitat amb ells. I no només parle del tracte personal, que per descomptat ha de ser exquisit, sinó de pensar en ells com un col·lectiu de persones que alguns, bé per edat, per formació o pel que siga, no poden fer bé determinats processos digitals.

Per això, que se’ls donen altres alternatives de relacionar-se amb l’entitat cobra una importància especial i en Caixa Popular deixem que el client trie com vol relacionar-se amb nosaltres, en l’oficina en l’horari més ampli del mercat o bé per mitjans digitals.

 

 

Quin tipus de servei i assessorament pot esperar un client jubilat en Caixa Popular?


Sempre des de l’honradesa i la transparència, els podem oferir qualsevol tipus de servei financer, d’assegurances o d’inversió com a qualsevol client de l’entitat. I en açò no fem distincions, nosaltres assessorem i informem, però no “col·loquem” cap producte a cap client, siga persona major o no, ja que en Caixa Popular el client decideix si vol contractar o no.

En tot cas, el que sí que fem, i ja és una qüestió d’ètica, és no oferir determinats productes a cap persona que pensem que no puga arribar a entendre o no li interesse algun producte determinat.

 

 

Què valores més de ser soci i treballador d’una empresa com Caixa Popular?


Diria que és doblement satisfactori; d’una banda, com a soci/propietari és un orgull per a mi que qüestions tan bàsiques com l’atenció a les persones majors que NO donava la gran banca i que fa poc ha sigut una reivindicació tan mediàtica, a Caixa no ens afecte, ja que nosaltres Sí que atenem la gent, siga major o més jove, perquè a nosaltres ens importen les persones.

De l’altra, com a treballador, valore les oportunitats que l’entitat ens dóna a tots de créixer professionalment i d’estar en millora contínua assumint nous reptes i noves experiències.


Moltes gràcies a Pep per la seua generositat a l’hora de respondre’ns a aquestes preguntes. I amb aquesta ja són set les entrevistes a especials; pots llegir la resta en els enllaços següents:

Paco Alós, Miguel MontagutJuan GallurJosep LlopisVicent VengutMireia Mirete.

 

 

 

 

 

Escrito el dv., 25/02/2022 - 00:00

Compartir este post

Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau. 
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau. 
 

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries. 


La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança. 
 

Què significa i quina és la funció del SEPA?

Què significa i quina és la funció del SEPA?

El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres. 


La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.