Empren

Passos per a emprendre en temps difícils

15 jun 2020

Ningú no esperava una situació com l’actual. La crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus COVID-19 ha derivat en una crisi econòmica i social a escala mundial tan gran que el Fons Monetari Internacional (FMI) preveu que l’economia global es contraga enguany un 3 per cent i l’espanyola, un 8 per cent. Amb aquestes dades en l’horitzó, pensar a emprendre pot semblar una bogeria. No obstant això, conscients que de les crisis sempre sorgeixen les oportunitats, ara t’explicarem els passos que cal seguir per a emprendre amb garanties d’èxit.

A més, en Caixa Popular tractem d’estar a prop de les empreses i dels emprenedors. A través dels nostres especialistes, oferim diferents serveis d’assessorament financer per a emprenedors o comerços que pensen a iniciar o ampliar el negoci. Els nostres especialistes ajuden els interessats a analitzar els seus plans de negoci i les opcions de finançament disponibles i d’interés per a assolir els seus objectius d’emprenedoria o expansió.

Com a novetat, també hem inclòs en el nostre blog la secció Emprén amb les últimes notícies sobre emprenedoria i solucions pràctiques amb les quals Caixa Popular pretén tirar endavant els projectes dels nous empresaris.

Entre els passos que tot emprenedor ha de seguir durant la seua aventura empresarial, des de Caixa Popular destaquem els següents:

És important recordar que a Espanya, durant la crisi econòmica de l’any 2008, ja van sorgir empreses que, hui dia, són grans casos d’èxit. Per això, encara que ara penses que és un moment difícil i que hi ha molt de soroll pel que fa a una nova crisi econòmica, la veritat és que una bona idea es pot convertir en un negoci d’èxit, hi haja crisi o no.

Si vols parlar-ne amb algun dels especialistes de Caixa Popular, no dubtes a sol·licitar-ne més informació des del nostre formulari en línia. T’hi esperem!

Escrito el dl., 15/06/2020 - 09:00