Entorn digital

Presentació de "El blog de Caixa Popular".

28 febr. 2018

La confiança que les entitats financeres transmeten als seus clients, cobra hui dia una importància fonamental, per açò, en Caixa Popular, volem fer un poc més que complir simplement aquest objectiu. Volem explicar-li al món tot el que fem i com ho fem, perquè ens puguen conèixer a través de la nostra labor i les nostres iniciatives.

En aquest blog ens mostrarem un poc més. Les nostres campanyes i les nostres activitats socials quedaran reflectides com a part de la nostra història. Es tracta d'una forma d'involucrar-nos encara més amb el nostre entorn per a aconseguir donar exactament el servei que demanden els nostres clients.

Ací donarem a conèixer els productes i servicis amb finalitats socials que els oferim. En aquesta línia, a més de patrocinar certs esdeveniments esportius, també informarem sobre ells, i el mateix farem amb els projectes culturals als quals donem suport.

Les històries de finances basades en l'ètica i la solidaritat no serà de l'única cosa que parlem. En els últims anys l'economia familiar ha cobrat un gran protagonisme en la nostra societat, i aprendre a gestionar-la és alguna cosa que genera un gran interès. En el blog també tindrem molt en compte aquest tema.

Gran part del nostre contingut anirà dirigit a millorar la vida financera de les persones. Consells pràctics, apps financeres… tot l'imaginable perquè des de l'economia més humil al més fort puguen ser optimitzades.

Temes d'actualitat, cultura, economia i molta banca. Informar sobretot açò és l'objectiu d'aquest blog que donarà a conèixer tot el que fem en Caixa Popular. I, com no hi ha millor forma de conèixer-nos que conèixer al nostre personal, ens acostarem a tota la gent que treballa amb nosaltres, parlarem de noves oficines, de recursos humans i tot el que suposa el seu dia a dia amb els clients.

Ens encantaria comptar amb la vostra companyia en aquest nou viatge i que vos resulte tan apassionant com a nosaltres. Vos donem la benvinguda.

 

Escrito el dc., 28/02/2018 - 09:28