Els teus diners

Què pots fer des d’un caixer de Caixa Popular? Molt més que traure diners  

7 des. 2021

En Caixa Popular som conscients que els nostres clients són molt diversos i n’hi ha que prefereixen fer les seues operatives habituals des de Ruralvía, el nostre servei de banca digital, però n’hi ha molts altres que se senten més segurs fent les operatives des de l’oficina o des del caixer automàtic, també anomenat ATM.

En aquests temps que vivim, els clients de Caixa Popular, igual que els d’altres entitats financeres, han hagut d’aprendre ràpidament a fer una part de les seues gestions habituals des dels caixers automàtics, ja que, com a mesures de precaució contra la COVID-19, es va limitar l’accés a les oficines a certes operatives, per tractar d’evitar així l’expansió del virus.

Hui, en Caixa Popular ens sembla important recordar totes les possibilitats que poden explotar els nostres clients des de qualsevol ATM de Caixa Popular o d’una altra entitat del Grup Caixa Rural:

  • Retirar diners en efectiu al moment.
  • Fer traspassos de diners d’un compte a un altre en Caixa Popular. Tindre dos comptes en la teua entitat és un mètode molt utilitzat per a estalviar. Aquest tipus de traspassos de diners entre comptes és molt efectiu com a mètode d’estalvi per a desviar-te tots els mesos els diners que destines a incrementar el teu matalaf financer.
  • Traspassar diners de la targeta al teu compte o al revés. És a dir, podràs recarregar la teua targeta prepagament amb la quantitat que consideres adequada, o també podràs enviar diners de la teua targeta de crèdit al teu compte associat, per exemple.
  • Fer transferències de diners a un compte en una altra entitat financera, siga una transferència nacional o internacional. Els clients de Caixa Popular poden fer l’enviament de diners des d’un compte o targeta de Caixa Popular al compte d’una altra persona a qualsevol entitat financera a Espanya o fora de les fronteres espanyoles.
  • Pagar un rebut no domiciliat sense preocupar-te a quina hora obri una oficina o una altra. Acosta’t a l’ATM que et resulte més accessible i fes el pagament des del caixer mateix a qualsevol hora del dia.
  • Si tens una targeta mixta de Caixa Popular, tindràs l’opció de triar retirar diners en efectiu a dèbit o a crèdit, segons t’interesse en aqueix moment.
  • Revisa el teu saldo i millora la teua salut financera amb una visió més exacta de la teua capacitat econòmica sobre la base dels teus ingressos i despeses.

Recorda, sempre que hages a operar des d’un ATM, has de tindre la precaució de revisar que ningú estiga a prop i menys encara mentre introdueixes el codi PIN de la teua targeta. No acceptes mai ajuda d’estranys, no deixes escrit el pin en la targeta en un lloc visible i cobreix el teclat quan estigues marcant el codi en el teclat mateix del caixer automàtic.

Caixa Popular fomenta la inclusió financera en zones despoblades

L’essència de Caixa Popular és el cooperativisme financer amb uns valors definits des de l’origen: les persones estan per damunt de tot, apostem per l’honestedat i la professionalitat, volem ser el suport dels nostres pobles i barris, i el nostre objectiu de creixement es basarà en la prudència i la seguretat.

Per tot això, Caixa Popular té una vinculació ben forta al seu territori i a l’entorn socioeconòmic de les seues zones d’influència. I una de les realitats a què ens enfrontem des de l’entitat dia a dia, juntament amb els veïns, és la falta de recursos financers en zones menys poblades de la regió. Des de Caixa Popular tractem de donar suport a la inclusió financera d’aquestes àrees despoblades obrint oficines en alguns punts geogràfics on no teníem presència, com Villena.

Escrito el dt., 07/12/2021 - 11:31